Rival 3 Wireless vs Rival 5

Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU
Meslek
Öğrenci
Bu iki mouse arasında kaldım. Rival 3'ün kablosuz olmasının rahatlığı ilgimi çekerken diğer yandan Rival 5 daha iyi diye onu da almak ilgimi çekiyor. Herhangi bir seyahat durumum yok hatta laptop bile kullanmıyorum tamamen rahatlık sebebi ile Rival 3 Wireless ilgimi çekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkiside rezalet. Önerim:

G304 ile G305 aynı mouse´lar. Delux M800 iyidir, alırken 3335 sensörlü olmasına dikkat edin ben 3335´lisini attım. Bütçe artarsa:

İkiside rezalet. Önerim:

G304 ile G305 aynı mouse´lar. Delux M800 iyidir, alırken 3335 sensörlü olmasına dikkat edin ben 3335´lisini attım. Bütçe artarsa:

Hocam kusura bakmayın biraz geç cevap veriyorum.Kurulumum steelseries olduğu için bu iki mousedan birini almak istiyorum.O yüzden dolayı ikisinden birisi arasında birini alacak olsanız hangisini alırsınız?

Bu iki mouse arasında kaldım. Rival 3'ün kablosuz olmasının rahatlığı ilgimi çekerken diğer yandan Rival 5 daha iyi diye onu da almak ilgimi çekiyor. Herhangi bir seyahat durumum yok hatta laptop bile kullanmıyorum tamamen rahatlık sebebi ile Rival 3 Wireless ilgimi çekiyor.
Wireless her zaman daha iyidir. Fakat Rival 3 Wireless'ın pil tüketimi fazla. Güzel bir skatezde gerekli aslında, PTFE skatezleri bile yok. Pil sıkıntı değilse ve skates alınabilirse ben Rival 3 Wireless derdim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aslında skatezler PTFE, ama Virgin-Grade değil.
Yani saf PTFE degil.
Hocam siz sürekli konu açıyordunuz. Açtığınız konulardan bir karara varabildiniz mi?

Hocam siz sürekli konu açıyordunuz. Açtığınız konulardan bir karara varabildiniz mi?
Hocam SteelSeries Rival 5 veya SteelSeries Prime+ (%1 ihtimalle DeathAdder v2)
En ağırlıkla Rival 5 gibi.
2-3 gün içinde magazada test edecegim.
Ama MediaMarkt'taki goruslerime gore malzama kalitesi cok ustun SteelSeries'in ve oldukca ergonomik.
Magazada yaptigim secimi konu acarak belirtecegim kronik sorun var mi diye.
Ama en ağırlıklı Rival 5 alacakmışım gibi duruyor.
Ramazan ayi icinde alacagim insallah.
Size de Rival 5 öneririm:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Arada çok fark yok hatta ikisinin de onde olduklari alanlar var isterseniz SteelSeries Prime+ 'a da bakabilirsiniz.
Ama ben ergonomi ve tasarım olarak Rival 5 derdim.

Internette başka videolarda var bolca.
Ben de %75 Rival 5 %24 Prime+ %1 DAv2 alacağım.

Son düzenleme:
Hocam SteelSeries Rival 5 veya SteelSeries Prime+ (%0,1 ihtimalle DeathAdder v2)
En ağırlıkla Rival 5 gibi.
2-3 gün içinde magazada test edecegim.
Ama MediaMarkt'taki goruslerime gore malzama kalitesi cok ustun SteelSeries'in ve oldukca ergonomik.
Magazada yaptigim secimi konu acarak belirtecegim kronik sorun var mi diye.
Ama en ağırlıklı Rival 5 alacakmışım gibi duruyor.
Ramazan ayi icinde alacagim insallah.
Size de Rival 5 öneririm:

Arada çok fark yok hatta ikisinin de onde olduklari alanlar var isterseniz SteelSeries Prime+ 'a da bakabilirsiniz.
Ama ben ergonomi ve tasarım olarak Rival 5 derdim.
Internette başka videolarda var bolca.
Ben de %75 Rival 5 %24 Prime+ %1 DAv2 ...

Hocam ergonomi ve tasarim konusunda size katiliyorum, kablo benim için sıkıntı olacağından dolayı rival 3 wireless alacaktım fakat kablo uzunluğu ve tasarımı sayesinde muhtemelen 1-2 ay içinde bende rival 5 alacağım. Aldıktan sonra deneyimleriniz hakkında konu açarsanız iyi olur çünkü steelseries'in yeni çıkardığı ürünlere çok inceleme yapılmıyor(Arctis 7+ ve Rival 5 gibi).

@490836 hep simetrikse daha iyidir dedim ama dün ergonominin daha önemli olduğunu gordum.

Evet ama neyseki @Ali Güngör ve tüm Technopat var incelemesiz bırakmıyor bizi.

Ve de insanlar gereksiz yere SteelSeries sevmiyor: Malzeme kalitesi cidden premium, skatezler PTFE ve iyi kayıyor, kablolar uzun ve esnek, basma hissiyatı mükemmel, ergonomisi berbat diyenler var gayet rahat.
Ama uzun uzun inceleyemedim haftasonu net kararı verecegim Ramazan'da sorun olmazsa alacagim.

Aldıgım modele ait bir inceleme yaparim ve sizi de bilgilendiririm :)
@490836 merhabalar, yaklaşık 1 saatdir okuyorum.
Cidden malzeme, hissiyat ve tasarım olarak en önde olani Rival 5.
Genek olarak DAv2 ve SS Prime+ ile kıyasladim teknik olarak DAv2 ve SS Prime+ biraz daha iyi ama yapı, kalite ve ergonomi olarak Rival 5 önde.

Fark etmesi bile normalde zor olan farklar için malzeme kalitesinden vaz gecilmesi anlamsız olurdu.
DAv2'nin tek fark edilebilir üstünlüğu saf PTFE iken Prime+ 'ın fark edilebilir durumu turnuva amaci (tasarim olarak bir hayli kotu gibi) tasıması. Malzeme kalitesi olarak Rival 5 hepsinden önde.
Sensör farkıne gelirsek aradaki farklar anlaşılması zor bir durum çooook profosyonel degilsen.
Yarın canlı kıyaslamamın da bilgisini veririm sana secerken sana yardimci olur belki :D
Merhabalar @490836 hocam.
Bugün Rival 5'i denedim hayatımda bu kadar muhteşem bir fare görmedim de göremem de...

Elime tam oturdu, ergonomi desen fare yokmuş gibi rahat.
Kayganlık ve kablo desen kablosuzla fark yok uçuyorsun resmen.

Tasarım desem harika, renklendirme muhteşem.

Basma hissiyatına gelirsek 9 tuş ta EFSANE ötesi.

Kalite desen harika.

Bayrama kadar para biriktirip inşallah Rival 5 alacağım.
Size de öneririm.
Bayıldım 😍

Son düzenleme:
@490836 hep simetrikse daha iyidir dedim ama dün ergonominin daha önemli olduğunu gordum.

Evet ama neyseki @Ali Güngör ve tüm Technopat var incelemesiz bırakmıyor bizi.

Ve de insanlar gereksiz yere SteelSeries sevmiyor: Malzeme kalitesi cidden premium, skatezler PTFE ve iyi kayıyor, kablolar uzun ve esnek, basma hissiyatı mükemmel, ergonomisi berbat diyenler var gayet rahat.
Ama uzun uzun inceleyemedim haftasonu net kararı verecegim Ramazan'da sorun olmazsa alacagim.

Aldıgım modele ait bir inceleme yaparim ve sizi de bilgilendiririm :)
@490836 merhabalar, yaklaşık 1 saatdir okuyorum.
Cidden malzeme, hissiyat ve tasarım olarak en önde olani Rival 5.
Genek olarak DAv2 ve SS Prime+ ile kıyasladim teknik olarak DAv2 ve SS Prime+ biraz daha iyi ama yapı, kalite ve ergonomi olarak Rival 5 önde.

Fark etmesi bile normalde zor olan farklar için malzeme kalitesinden vaz gecilmesi anlamsız olurdu.
DAv2'nin tek fark edilebilir üstünlüğu saf PTFE iken Prime+ 'ın fark edilebilir durumu turnuva amaci (tasarim olarak bir hayli kotu gibi) tasıması. Malzeme kalitesi olarak Rival 5 hepsinden önde.
Sensör farkıne gelirsek aradaki farklar anlaşılması zor bir durum çooook profosyonel degilsen.
Yarın canlı kıyaslamamın da bilgisini veririm sana secerken sana yardimci olur belki :D

Merhabalar @490836 hocam.
Bugün Rival 5'i denedim hayatımda bu kadar muhteşem bir fare görmedim de göremem de...

Elime tam oturdu, ergonomi desen fare yokmuş gibi rahat.
Kayganlık ve kablo desen kablosuzla fark yok uçuyorsun resmen.

Tasarım desem harika, renklendirme muhteşem.

Basma hissiyatına gelirsek 9 tuş ta EFSANE ötesi.

Kalite desen harika.

Bayrama kadar para biriktirip inşallah Rival 5 alacağım.
Size de öneririm.
Bayıldım 😍
Mesajınız için teşekkür ederim hocam. Kafamdaki tüm soru işaretleri gitti. Bende muhtemelen yazın bu mouse'u alacağım. En fazla belki yaş farkından ele oturma konusunda aynı deneyim olmaz ama onda da çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum zaten tutuş tarzım büyük mouselarda bile kullandırtıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı