Rival 3 Wireless'tan G PRO X Superlight 2'ye geçişte zorlanılır mı?

Yağız31

Decapat
Daha fazla  
Şu an kullandığım mouse SteelSeries Rival 3 Wireless ve aklımdaki model Logitech G PRO X Superlight 2 Lightspeed Hero. Aklıma takılan tek konu bu mouse elime nasıl gelir büyük bir ele ve palm tutuşa sahibim. Rival 3 Wireless elime tam oturuyor diyebilirim, bir rahatsızlık hissettirmiyor. Ne yapmalıyım?

Şu an kullandığım mouse SteelSeries Rival 3 Wireless ve aklımdaki model Logitech G PRO X Superlight 2 Lightspeed Hero. Aklıma takılan tek konu bu mouse elime nasıl gelir büyük bir ele ve palm tutuşa sahibim. Rival 3 Wireless elime tam oturuyor diyebilirim, bir rahatsızlık hissettirmiyor. Ne yapmalıyım?

Ellerin büyük ise ergo mouse öneririm doğrusu gpx 2 yerine.

Ellerin büyük ise ergo mouse öneririm doğrusu gpx 2 yerine.
Mouse ölçülerini karşılaştırabildiğimiz sitede ikisini karşılaştırdığım zaman aralarında çokta bir fark gözükmüyor. Rival 3'te rahat ettiysem onda da ederim diye düşünüyordum. GPX 2'nin Dex versiyonu da var ve sanırım sağ el ergo bir mouse o nasıl olur?

Mouse ölçülerini karşılaştırabildiğimiz sitede ikisini karşılaştırdığım zaman aralarında çok da bir fark gözükmüyor. Rival 3'te rahat ettiysem onda da ederim diye düşünüyordum. Gpx 2'nin DeX versiyonu da var ve sanırım sağ el ergo bir mouse o nasıl olur?

Ergo fareler palm için daha iyi oluyor ama DeX'i almazdım gereksiz pahalı bir mouse.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı