Rival 310 Alınır mı?

Öncelikle deneme şansın varsa dene hangisinde daha rahat hissediyorsan onu al.
Rahat hissediyorsan benim önerimde Rival 600 300TL bulunmaz fırsat.

Ayrıca Rival 310 kullanıcısıyım tuş kalitesinden gayet memnunum. Tek bir sorunu oldu yaklaşık 6 ay kullanımda resimdeki işaretli plastik / slikon malzemede alttan açılma meydana geldi.
Mouse pad ı 50 TLye letgo da sattım.
200 / 230 TL ye başka sitelerde indirimde 1 2 kere denk geldim. Yani bence değeri ortalama 200 falandır.
Mouse pad' im SS XXL modeli

1532678849212.png

Öncelikle deneme şansın varsa dene hangisinde daha rahat hissediyorsan onu al.
Rahat hissediyorsan benim önerimde Rival 600 300TL bulunmaz fırsat.

Ayrıca Rival 310 kullanıcısıyım tuş kalitesinden gayet memnunum. Tek bir sorunu oldu yaklaşık 6 ay kullanımda resimdeki işaretli plastik / slikon malzemede alttan açılma meydana geldi.
Mouse pad ı 50 TLye letgo da sattım.
200 / 230 TL ye başka sitelerde indirimde 1 2 kere denk geldim. Yani bence değeri ortalama 200 falandır.
Mouse pad' im SS XXL modeli

Eki Görüntüle 318528
Malesef kronik bir sorun. Alıştım artık, ben istem dışı serçe parmağım ile sürekli geri yapıştırıyorum. :)

Malesef kronik bir sorun. Alıştım artık, ben istem dışı serçe parmağım ile sürekli geri yapıştırıyorum. :)
aynen bende :D
Şirkette logitech performans MX var onda da parmağım gidiyor( 5 yıllık mouse tık yok). Bir japon yapıştırıcı alıcam inş. :)

aynen bende :D
Şirkette logitech performans MX var onda da parmağım gidiyor( 5 yıllık mouse tık yok). Bir japon yapıştırıcı alıcam inş. :)
Valla dostum sürekli serçe parmak orada artık. :D Çok severek kullanıyorum 10 ay falan olmuştur bu açılmayı çokta dert etmiyorum en kötü yapıştırırız ne olacak. :D Biz alırken en büyük padi veriyolardı şimdi en ufağını verir olmuşlar. Bize verilenlerin değeri 100TL civarıydı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı