4 yıldır kullandığım bir fare. Hala sapasağlam çalışıyor aslında. Ama değiştirmek istiyorum. Çok pahalı olmasın ama Rival 310 ve üstünde bir kalite önerilerinizi bekliyorum.
Aşırı derecede FPS oyunları oynamıyorum. Parmaklarım da uzun.
En ucuz HyperX Pulsefire Haste Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Pulsefire Haste Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.386,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
HyperX haste normalde 400-500TL ye satılıyor, bunu önerebilirim ama şu an fiyatı uçmuş.
İndirim, 400 TL'lik alışverişlerde kullanılabilir. İlk siparişe özeldir. Zubizu uygulamasını indirin, ana ekran gözükmektedir. Kodu görüntüle deyip çıkan kodu Amazon'da sepeteki kod kısmına yapıştırın. Rival 3 Wireless: (420TL)...
www.technopat.net
Buradaki 80TL lik indirim ile prime alabilirisiniz. Bu fiyata f/p olarak iyi mouse.
En ucuz HyperX Pulsefire Haste Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Pulsefire Haste Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.386,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
HyperX haste normalde 400-500TL'ye satılıyor, bunu önerebilirim ama şu an fiyatı uçmuş.
İndirim, 400 TL'lik alışverişlerde kullanılabilir. İlk siparişe özeldir. Zubizu uygulamasını indirin, ana ekran gözükmektedir. Kodu görüntüle deyip çıkan kodu Amazon'da sepeteki kod kısmına yapıştırın. Rival 3 Wireless: (420TL)...
www.technopat.net
Buradaki 80TL'lik indirim ile Prime alabilirisiniz. Bu fiyata F/P olarak iyi mouse.
Rival Optik Mouse aldım 5 yıl kullandım sonra,Rival 300 kullandım çabuk bozuldu,şu an Razer Deathadder var bir senedir kullanıyorum,oldukça memnunum.
Mouse eski bir model onu belirteyim.
4 yıldır kullandığım bir fare. Hala sapasağlam çalışıyor aslında. Ama değiştirmek istiyorum. Çok pahalı olmasın ama Rival 310 ve üstünde bir kalite önerilerinizi bekliyorum.
Aşırı derecede FPS oyunları oynamıyorum. Parmaklarım da uzun.
Rival 310 "ergo" bir fare, bu fareden simetrik ve küçük farelere geçişte alışmanız uzun sürebilir. Normalde Deathadder V2 önerecektim ama onun da fiyatları uçmuş. Siz şunlara bi bakın isterseniz:
En ucuz Glorious Model D Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Glorious Model D Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 849,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Glorious Model D BAMF Wireless Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Glorious Model D BAMF Wireless Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.756,50 TL'den başlayan fırsatları yakala!