Rival 600 Almaya Değer mi?

• Konuyu başlatan Zgrrs
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 128
  • Görüntüleme 11.012
Daha pahalı olanları da var, onlar daha iyiyse onları da alabilirim 600-700 TL'ye kadar çıkabilirim. Ayrıca bu Razer farenin SS fareler gibi algılayıcısı iyi mi ? SS fareler çift algılayıcı vb. özellikleri varmış, Razer fareler diğer markaların sunduklarını sunabiliyorlar mı ?
Razer' a Youtube ve bu gibi platformlardaki kötülemelerden dolayı herkes önyargılı yaklaşıyor. Razer Deathadder Elite alın...

Fare bu sayfada indirimde, FPS ve Moba oyuncusuyum, bu fareyi almalı mıyım sizce ? Birkaç kere fareyi kullanma fırsatım olmuş olsa da bu fareye sahip olanların yorumlarını ve önerilerini dinlemek isterim.

Amazon.com'da 75 dolar olduğunu düşünürsek fiyatı iyi. FPS için çok güzel bir mouse, ağırlıklarını takarsanız Moba için de iyi olur diye düşünüyorum ama ben Moba oynamadığım için tam olarak bir şey söyleyemem.
FPS için harika.

Daha pahalı olanları da var, onlar daha iyiyse onları da alabilirim 600-700 TL'ye kadar çıkabilirim. Ayrıca bu Razer farenin SS fareler gibi algılayıcısı iyi mi ? SS fareler çift algılayıcı vb. özellikleri varmış, Razer fareler diğer markaların sunduklarını sunabiliyorlar mı ?
Sensör bakımından alabilecek en güzel uygun farelerden biri sensör kalitesi gerçekten üst seviyelerden birinde. Yani diğer markalarda fazla fark yok diye düşünüyorum elinize iyi oturursa geri gelir. Sensör aynı ancak Razer Mamba veya kablosuz modeli alınabilir yüksek bütçelerde ancak kablosuz gibi almayı düşünmüyorsanız Elite modeli yeterli.

Razer' a Youtube ve bu gibi platformlardaki kötülemelerden dolayı herkes önyargılı yaklaşıyor. Razer Deathadder Elite alın...
Razer bana hiç güven vermedi nedense. Ekşisözlük'ten kullananların yorumlarına bakıyorum neredeyse hiçbiri memnun değil Razer ürünlerinden. Kullanan arkadaşlarım da memnun değildi. Bence gereğinden fazla şişirilmiş bir marka. Corsiar, SteeSeries ,Logitech kalitesinde değil bence.

Sensör bakımından alabilecek en güzel uygun farelerden biri sensör kalitesi gerçekten üst seviyelerden birinde. Yani diğer markalarda fazla fark yok diye düşünüyorum elinize iyi oturursa geri gelir. Sensör aynı ancak Razer Mamba veya kablosuz modeli alınabilir yüksek bütçelerde ancak kablosuz gibi almayı düşünmüyorsanız Elite modeli yeterli.

Kablosuz kesinlikle düşünmüyorum, bu fiyata bu kadar iyi bir fare olacağını ummuyordum, peki bu fareyi alırsam hangi fare altlığını önerirsiniz ? İtopya'da Corsair MM100 39 TL'ye satılıyor, uygun mudur yoksa başka bir öneriniz var mı ?

Razer bana hiç güven vermedi nedense. Ekşisözlük'ten kullananların yorumlarına bakıyorum neredeyse hiçbiri memnun değil Razer ürünlerinden. Kullanan arkadaşlarım da memnun değildi. Bence gereğinden fazla şişirilmiş bir marka. Corsiar, SteeSeries ,Logitech kalitesinde değil bence.

Bu marka hakkında ben de hep böyle yorumlar okudum.

Şuan Razer fare kullanıyorum bir problemi yok kir tutma veya kronik sorun yok bende. Her markada olur illa problem ama mesela SS farelerinden çoğunda kauçuk problemi var son modellerinde bile aynı hataya düşüyorlar bilerek.

Kablosuz kesinlikle düşünmüyorum, bu fiyata bu kadar iyi bir fare olacağını ummuyordum, peki bu fareyi alırsam hangi fare altlığını önerirsiniz ? İtopya'da Corsair MM100 39 TL'ye satılıyor, uygun mudur yoksa başka bir öneriniz var mı ?
Küçük bir mouse pad yeterliyse dediğinizi alabilirsiniz.

Razer markası çok kaliteli.

Şuan Razer fare kullanıyorum bir problemi yok kir tutma veya kronik sorun yok bende. Her markada olur illa problem ama mesela SS farelerinden çoğunda kauçuk problemi var son modellerinde bile aynı hataya düşüyorlar bilerek.

Küçük bir mouse pad yeterliyse dediğinizi alabilirsiniz.
Umarım hiç olmaz hocam ama ben kauçuk problemini önemsemiyorum. Benimkinde sorun yok şu an ama olursa yapıştırırım ya da bir çaresine bakarım. Donanımsal bir sorun olmadığı sürece benim açımdan önemli değil böyle şeyler.
Yıpranmayan ürün yok.

Ekşi daha da şişirilmiş bence. Oradakiler mutlu edilmiyor. Ekşiye güvenmeyin. Tabii HyperX, Corsair daha iyi ama Razer çok aşağıda değil. Bazılarına daha rahat geliyor. İyi bir marka...

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı