Rival 600 ne kadar eder?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Elimde garantiden aldığım sıfır 8 ay garantisi kalan bir Rival 600 var. Sitelere 600'e ilana koydum, piyasa fiyatı da 750. Pek ikinci el alım satım tecrübem yok, pahalıya mı koymuşum? Biri 450 teklif etti, başta 350 demişti. Bu farenin ederi kaçtır, pazarlıkla 500'e satabiliyorsam satayım mı?

Acelem yok, satabildiğim en yüksek fiyata satmaya çalışıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elimde garantiden aldığım sıfır 8 ay garantisi kalan bir Rival 600 var. Sitelere 600'e ilana koydum, piyasa fiyatı da 750. Pek ikinci el alım satım tecrübem yok, pahalıya mı koymuşum? Biri 450 teklif etti, başta 350 demişti. Bu farenin ederi kaçtır, pazarlıkla 500'e satabiliyorsam satayım mı?

600 fazla hocam. 500 iyidir. 16 aydir kullaniyorsunuz sonucta.

500'e satabiliyorsanız satın. Sarı site'de ilanların %80'i 450'ye koymuş.

600 fazla hocam. 500 iyidir. 16 aydir kullaniyorsunuz sonucta.
Sıfır fakat. Garantiden yenisi geldi, kutusu dahi açılmadı.
500'e satabiliyorsanız satın. Sarı site'de ilanların %80'i 450'ye koymuş.
Onlar hep kullanılmış ilanlar ama. Çok da fark etmez 100 TL için 500 TL'den vazgeçmek mantıklı değil.

@Pluxy01 500 eder gibime geliyor. Ancak pazarlık payı da olsun. 600'den 500'e düşürürsün.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı