Rival 600 çalışmıyor

EzyKet

Hectopat
Makaleler
1
Gece kullanmakta olduğum mouse sabah kalktıktan sonra çalışmamaya başladı.

Bilgisayar görüyor, driverlerini otomatik olarak indiriyor ancak ne ışıkları yanıyor ne de tuşları algılıyor. Başka bilgisayarlarda da denedim ama sonuç aynı.

Garantisi yok. Ne yapmalıyım?

Sanırsam böyle bir durumla ilk defa karşılaşıyorum. Garantisi devam ediyorsa garantiye gönderin. Var mı bilmiyorum ama yazılımından firmware güncellemesi varsa onu da yapın.

Sanırsam böyle bir durumla ilk defa karşılaşıyorum. Garantisi devam ediyorsa garantiye gönderin. Var mı bilmiyorum ama yazılımından firmware güncellemesi varsa onu da yapın.
Öncelikle cevabın için teşekkürler, mousenin aynı anda butonlara basılarak açılan bir modu var, sadece arka aydınlatmada pembe ışık yanmaya başlıyor. O zaman mouse çalışır bir hale geliyor ancak driverine girdiğim zaman firmware güncellemesi yapılmasında bir uyarı geliyor kabul ediyorum yüklemeye başladığı an mousenin ışıkları yeniden kapanıp etkisiz hale geliyor. Bu döngü içinde kaldım, yani gerçekten karışık bi durum ne yapıcağımı bilemiyorum..

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı