Ronin4ever
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Grafiker
Bayramdan önce İtopya'dan SteelSeries Rival 600 mouse aldım. Bugün geldi, heyecanla açtım bilgisayara taktım fakat ışıklar problemsiz yanıyor. Mouse hareket etmiyordu. Sonra biraz araştırma yaptım sorunun mousepad'den olabileceğini yazmışlar fakat mousepadim gayet iyi durumda ve SteelSeries'in kendi orijinal mousepadi. SteelSeries Engine 3'ü kurdum ışık kalibrasyonu ve CPI ayarları stabil yani sorun büyük ihtimalle yazılımsal veya Fizik'i değil. Sensörlerden şüpheliyim tekrar paketledim yarın ürünün değiştirilmesini veya para iadesini isteyeceğim sizce uzun sürer mi? Başına böyle bir durum gelen varsa tecrübelerini ve tavsiyelerini paylaşmasını rica ediyorum.
Arada çalışmaya başlıyor bir ya da iki dakika sorunsuz gayet akıcı şekilde çalışıyor fakat bir anda donuyor ve dakikalarca hareket etmiyor ya da kısmi hareket ediyor. (Anlık donmalarla)
Arada çalışmaya başlıyor bir ya da iki dakika sorunsuz gayet akıcı şekilde çalışıyor fakat bir anda donuyor ve dakikalarca hareket etmiyor ya da kısmi hareket ediyor. (Anlık donmalarla)
Son düzenleyen: Moderatör: