Rival 600 Sensör Sorunu

Ronin4ever

Kilopat
Yer
Aydın
Daha fazla  
Meslek
Grafiker
Bayramdan önce İtopya'dan SteelSeries Rival 600 mouse aldım. Bugün geldi, heyecanla açtım bilgisayara taktım fakat ışıklar problemsiz yanıyor. Mouse hareket etmiyordu. Sonra biraz araştırma yaptım sorunun mousepad'den olabileceğini yazmışlar fakat mousepadim gayet iyi durumda ve SteelSeries'in kendi orijinal mousepadi. SteelSeries Engine 3'ü kurdum ışık kalibrasyonu ve CPI ayarları stabil yani sorun büyük ihtimalle yazılımsal veya Fizik'i değil. Sensörlerden şüpheliyim tekrar paketledim yarın ürünün değiştirilmesini veya para iadesini isteyeceğim sizce uzun sürer mi? Başına böyle bir durum gelen varsa tecrübelerini ve tavsiyelerini paylaşmasını rica ediyorum.
Arada çalışmaya başlıyor bir ya da iki dakika sorunsuz gayet akıcı şekilde çalışıyor fakat bir anda donuyor ve dakikalarca hareket etmiyor ya da kısmi hareket ediyor. (Anlık donmalarla)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de aynı mouse var. İlk aldığımda programı yüklemeden önce mouseu 1 mm havaya kaldırsam çalışmıyordu. Programı yükledikten sonra aşağıdaki ayarla biraz oynadım ve problem çözüldü. Belki sizin de çözülebilir.

1566356919064.png

Bende de aynı mouse var. İlk aldığımda programı yüklemeden önce mouseu 1 mm havaya kaldırsam çalışmıyordu. Programı yükledikten sonra aşağıdaki ayarla biraz oynadım ve problem çözüldü. Belki sizin de çözülebilir.

Eki Görüntüle 429686

O da bir işe yaramadı maalesef zaten şu an en yüksekte...Ortaya alsam da sorun devam ediyor.

Çok alakası var yabancı forumlarda birçok kişi bu dertten muzdaripti adamlar başka fare takıp kendi farelerini güncelleyip hareket etmeme sorununu çözüyorlardı. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak çağımızın hastalığı olmuş.
Güncellemeyle, programla ne alakası var. Faren bozuk kardeşim iade et.

400₺ vereceğim. Bir fare alacağım. Fare canı istediğinde çalışacak. Ben de internette araştırma yapıp evde başka bir fare bulacağım. Daha sonra bulduğum fareyle 400₺ verip kullanamadığım faremi güncelleyip ayarlayacağım. 5 ay sonra 400₺ verdiğim faremi kullanırken ellerim yapış yapış olacak. O da ne 400₺ verdiğim farenin yanlarından tutkal akıyor!!
Siz bu muameleye razıysanız eğer bana laf söylemek düşmez :)

400₺ vereceğim. Bir fare alacağım. Fare canı istediğinde çalışacak. Ben de internette araştırma yapıp evde başka bir fare bulacağım. Daha sonra bulduğum fareyle 400₺ verip kullanamadığım faremi güncelleyip ayarlayacağım. 5 ay sonra 400₺ verdiğim faremi kullanırken ellerim yapış yapış olacak. O da ne 400₺ verdiğim farenin yanlarından tutkal akıyor!!
Siz bu muameleye razıysanız eğer bana laf söylemek düşmez :)
Tam 5 aydır kullanıyorum ve tutkal falan aktığı yok. Evet tutma silikonları hassas, kullanıma göre değişir. Alamayıp kullanmadığın bir ürüne çamur atmana gerek yok. :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı