Rival 600 SteelSeries Engine ayarları sonrası DPI bozuldu

208708

Kilopat
Ben Rival 600 kullanıyorum. geçenlerde bunun uygulamasını indirdim SteelSeries Engine diye ve açtıktan sonra sensivity bozuldu. 800 DPI daha hızlı oldu kendi kendine ve düzeltemiyorum. uygulamayı sildim, fareyi resetledim ama hiçbir şekilde düzeltemedim bir türlü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Rival 600 kullanıyorum. geçenlerde bunun uygulamasını indirdim SteelSeries Engine diye ve açtıktan sonra sensivity bozuldu. 800 DPI daha hızlı oldu kendi kendine ve düzeltemiyorum. uygulamayı sildim, fareyi resetledim ama hiçbir şekilde düzeltemedim bir türlü.
Steelseries engine yazlımını indirdiğiniz anda mouse ayarlarının resetlenmek denmez de, işte uygulama mouse'niz için bir profil açar bu profilde ise mouse'n default (Varsayılan) ayarları olur, ve atıyorum SteelSeries Engine üzerinden mousenizin ışığını mavi yaptınız, orada yaptığınız işlemler mousenuzdaki belleğe kaydedilir ve gidip başka bir bilgisayara taksanız bile ışık mavi yanar. Demem o ki format, reset v.b işe yaramaz. Çünkü mousenizin belleğine yazılı.

Yani sorununuzu SteelSeries Engine üzerindeki mouse ayarlarıyla yapmanız lazım.

SteelSeries Engine yazlımını indirdiğiniz anda mouse ayarlarının resetlenmek denmez de, işte uygulama mouse'niz için bir profil açar bu profilde ise mouse'n default (varsayılan) ayarları olur, ve atıyorum SteelSeries Engine üzerinden mousenizin ışığını mavi yaptınız, orada yaptığınız işlemler mousenuzdaki belleğe kaydedilir ve gidip başka bir bilgisayara taksanız bile ışık mavi yanar. Demem o ki format, reset vb işe yaramaz. Çünkü mousenizin belleğine yazılı.

yani sorununuzu SteelSeries Engine üzerindeki mouse ayarlarıyla yapmanız lazım.

Şimdi şöyle ki bu uygulama pointer Speed'ini ikiye katlıyor kendi kendine ilk indirdiğimde sensivity arttı baktım pointer Speed'i artmış öncekini hatırlamıyorum ama 10 olmuştu nasıl çözeceğim bilmiyorum bir format deneyeceğim.

Şimdi şöyle ki bu uygulama pointer Speed'ini ikiye katlıyor kendi kendine ilk indirdiğimde sensivity arttı baktım pointer Speed'i artmış öncekini hatırlamıyorum ama 10 olmuştu nasıl çözeceğim bilmiyorum bir format deneyeceğim.

Merhaba. Bende aynı sorunu şu an yaşıyorum ne yaptınız da düzeldi acaba?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı