Rival 600 vs Rival 710

urktdbyme

Kilopat
Rival 600 bana göre tamamen kusursuz bir fare fakat kullanıcı yorumlarını okuduğumda farenin kenarlarındaki kauçuğun yapışkanı bir süre sonra eriyor ve kauçuklar yerinde durmamaya başlıyor. Sizce bu problem tek başına büyük bir sorun mu? O kauçukların kayması çok büyük bir sorun teşkil eder mi? Eğer biri Rival 600'ü seçmem için beni ikna edebilirse alnından öpeceğim o fareyi almayı çok istiyorum. Rival 710'da ise kullanmayacağım özellikler var o yüzden biraz boş geliyor ayrıca ergonomisini beğenmeyenler de olmuş 710'un.
(Aradaki fiyat farkı sorun teşkil etmiyor.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Rival 600 ü zamanında çok araştırdım, açıkçası o kadar para verip ''ay burası eridi japonla tutturayım, yok yapışkanı elime bulaştı çıkmıyor, japonla yapıştırdım kauçuk koptu'' türünde serzenişler yaşamaya değmez. Benim önerim logitech fareler veya corsair ın da fareleri güzel (yeni olanlar) elinize ve cebinize hangisi uygunsa belirleyin, araştırın bir sıkıntısı yoksa tadından yenilmez hala gelir.

Rival 600 bana göre tamamen kusursuz bir fare fakat kullanıcı yorumlarını okuduğumda farenin kenarlarındaki kauçuğun yapışkanı bir süre sonra eriyor ve kauçuklar yerinde durmamaya başlıyor. Sizce bu problem tek başına büyük bir sorun mu? O kauçukların kayması çok büyük bir sorun teşkil eder mi? Eğer biri Rival 600'ü seçmem için beni ikna edebilirse alnından öpeceğim o fareyi almayı çok istiyorum. Rival 710'da ise kullanmayacağım özellikler var o yüzden biraz boş geliyor ayrıca ergono misini beğenmeyenler de olmuş 710'un.
(Aradaki fiyat farkı sorun teşkil etmiyor.)

Bence MSI GM50 alabilrsin daha iyi ama illa bu ikisi arasından istiyorsan 710 ama biraz ağır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı