Bende Rival 700 var, arkadaşımdan almıştım bozuk sanmış, programı silince düzelmiş(SteelSeries Engine)bende program varken bile hiç bozulma olmadı. Programı silmeyi denerseniz düzelebilir.
Denerim bu gün ama satmaya kararlıyım hem feet skatez ve click sorunu yaşıyorum her gün dediğim gibi rival 600 kullanana rahat ettirecek zowie mouse nedir ?
Zowie Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Bu linkten bakabilirsiniz. Şuan ismini hatırlayamadığım bir site vardı siteye elinizin boyutlarını ve tutuş şeklinizi girdiğinizde size uygun olan mouseları gösteriyordu. Hatırlayan paylaşabilirse sevinirim.
Rival 600'ü ben de kullandım ve kauçuk sorunundan iade ettim. Ardından Razer Mamba Elite'e geçtim ve alışamadım. En son G603 Wireless'e geçtim birkaç günde alıştım. Yani Rival 600'e yapı olarak benzeyen bir mouse var mı bilemiyorum. Dediğim gibi Zowie'de kararlıysanız yukarıdaki linkten bakabilirsiniz.
Gene de başka farelere bakın. Zowie fareler evet iyi fakat F/P olarak değerlendirdiğimizde o KDR iyi değil. Feet olayına gelirsek yani 7 senelik farede hiç Skatez değiştirmedim hiçbir şey de olmadı yani .