Rival 600'e en yakın Zowie mouse

Bütçe
450-600

KafKef1903

Kilopat
Makaleler
1
Rival 600'üm var, onu bazı problemlerden dolayı satıp Zowie fareye geçeceğim. Rival 600'e şekil olarak en çok benzeyen mouse nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Rival 700 var, arkadaşımdan almıştım bozuk sanmış, programı silince düzelmiş(SteelSeries Engine)bende program varken bile hiç bozulma olmadı. Programı silmeyi denerseniz düzelebilir.

Denerim bu gün ama satmaya kararlıyım hem feet skatez ve click sorunu yaşıyorum her gün dediğim gibi rival 600 kullanana rahat ettirecek zowie mouse nedir ?

Bu linkten bakabilirsiniz. Şuan ismini hatırlayamadığım bir site vardı siteye elinizin boyutlarını ve tutuş şeklinizi girdiğinizde size uygun olan mouseları gösteriyordu. Hatırlayan paylaşabilirse sevinirim.

Rival 600'ü ben de kullandım ve kauçuk sorunundan iade ettim. Ardından Razer Mamba Elite'e geçtim ve alışamadım. En son G603 Wireless'e geçtim birkaç günde alıştım. Yani Rival 600'e yapı olarak benzeyen bir mouse var mı bilemiyorum. Dediğim gibi Zowie'de kararlıysanız yukarıdaki linkten bakabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı