Rival 650 alınır mı?

birkanoztrk

Decapat
Katılım
20 Mayıs 2021
Mesajlar
946
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar SteelSeries marka kablosuz bir fare almak istiyorum. Sizce bu ürün fiyatını hak eder mi? O kadar para vermek yerine Rival 3 Wireless vs. alınsa da çok bir kayıp yaşanır mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar SteelSeries marka kablosuz bir fare almak istiyorum. Sizce bu ürün fiyatını hak eder mi? O kadar para vermek yerine Rival 3 Wireless vs. alınsa da çok bir kayıp yaşanır mı?

SS marka istiyorsan Rival 650 alınabilir ama kauçuk erimesi sorunu var. Ben de kablosuz mouse arayışı içerisindeyim. Rival 650'de alternatifler arasında olduğu için araştırdım. Kauçuk erimesi sorununda SS Türkiye destek sağlıyor.
 
Orochi V2 alamaz mısınız hocam, illa ekosistem mi olacak? İkisi de iyi fareler değil.
Hocam şmidi ben laptop satın aldım onun klavyesi steelseries. Dolayısıyla onun uygulaması var içinde. Bir de hocam laptop 512 gb ya bir daha program yüklemek istrmiyorum. Ekosistem isteğim zaten var yani sırf depolama için de değil yanlış anlamayın. Şu an elimde mamba elite var ve aşırı memnunum ama hem kablosuz istiyordum hem de steelseries fakat steelseries bu konuda pek başarılı değil gibi sizlerin yorumlarına bakarak :/
 
Hocam şmidi ben laptop satın aldım onun klavyesi SteelSeries. Dolayısıyla onun uygulaması var içinde. Bir de hocam laptop 512 GB ya bir daha program yüklemek istrmiyorum. Ekosistem isteğim zaten var yani sırf depolama için de değil yanlış anlamayın. Şu an elimde Mamba Elite var ve aşırı memnunum ama hem kablosuz istiyordum hem de SteelSeries fakat SteelSeries bu konuda pek başarılı değil gibi sizlerin yorumlarına bakarak :/

Bütçeni çok zorlamak istemiyorsan Rival 3 alınabilir gayet olumlu yorumlar okumuştum. Fakat çift pil ile çalışıyor. Ayrıca çift pil ile çalışmasına rağmen şarj süresi tatmin edici değil diyorlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı