Rival 650 + Apex Pro vs Razer Basilisk Ultimate + Black Widow V3

Jmanovski

Megapat
Daha fazla  
Herkese selamlar. Erasmus sebebi ile şu an Portekiz'de bulunuyorum ve klavyem ile farem sorun çıkarttığı için hem Black Friday hem de hazır gelmişken VAT Free olarak bu ihtiyacımı gidermek istiyorum. Başlıkta da görüldüğü gibi SteelSeries ve Razer arasında kaldım. Ürünlerin fiyat kısmı ise, SteelSeries tarafı 79.99 Euro Mouse + (klavyenin dil seçeneğine göre değişiyor) 189.99/209.99 Euro, Razer tarafı ise 84.99 Euro mouse ve 229 Euro klavye olarak tutuyor. Hangi kombinasyonu almamı önerirsiniz? Ayrıca bu iki kombinasyon harici Logitech olmaması kaydıyla (hem 910 klavyeden başım çok yandı hem de G900 çift tıklama probleminden gına geldi) önerisi olan varsa belirtirse çok sevinirim. Herkese iyi forumlar.

Kesinlikle Rival 650 almayın, memnun bırakan bir fare değil. Kombinasyon şeklinde almak zorunda mısınız, aynı marka mı olmalılar?

SteelSeries olarak Prime serisinden bir fare ve Apex Pro alabilirsiniz. Özellikle Prime Mini Wireless öneriyorum ama fare seçimlerinize bakılırsa eliniz büyük. Daha detaylı bilgi verirseniz daha doğru şekilde yardımcı olabilirim.

Elim ortalama boyutlarda. Şöyle söyleyebilirim, Logitech G900 elime boyutsal olarak tam geliyor. Kombinasyon şeklinde olursa daha iyi olur ancak kesinlikle şart değil.

Razer Viper Ultimate & Blackwidow V3 / Apex Pro
Deathadder V2 Pro & Blackwidow V3 / Apex Pro

En iyi kombinasyonlar bunlar gibi gözüküyor. Fareleri deneme şansınız varsa denemenizi önerebilirim, boyutları G900'a yakın ama hangisi en rahat siz karar vermelisiniz. Ekosistem hedeflemiyorsanız klavye önerim Apex Pro olacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı