SteelSeries Rival 5 vs Razer Basilisk V3

Bütçe
2000

Hallgrid

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4070 Ti SUPER
AMD Ryzen 5 7600X
ASUS PRIME B650M-R
COOLER MASTER HYPER 622 HALO
CORSAIR Vengeance 6000MHz CL36 32GB RAM
Kingston RENEGADE 1TB
Thermaltake S250 TG 750W
SteelSeries Rival 5
Bu iki mouse çok tuşlu olması dolayısıyla çok hoşuma gidiyor ve almak için en büyük adaylarım. Şu anki Mouse'um Logitech G300S üretimi durdu ve sağ tıkı basmamaya başladı üstelik aynı fareyi 2. defa aldım ve yine bozuldu. Şimdi ya SteelSeries Rival 5 ya da Razer Basilisk V3 alacağım. Hangisini tavsiye edersiniz?

Bu iki mouse çok tuşlu olması dolayısıyla çok hoşuma gidiyor ve almak için en büyük adaylarım. Şu anki Mouse'um Logitech G300S üretimi durdu ve sağ tıkı basmamaya başladı üstelik aynı fareyi 2. defa aldım ve yine bozuldu. Şimdi ya SteelSeries Rival 5 ya da Razer Basilisk V3 alacağım. Hangisini tavsiye edersiniz?
Basilisk V3 . Benim önerim G502X 2400 e geliyor, ikisindende daha iyi.

Hocam bende SteelSeries Rival 3 Wireless var arada oyunlarda falan bağlantı sorunu yaşıyabiliyor yine SteelSeries'in başka bir Wireless modeli olan bir arkadaşımda aynı sorunu yaşıyordu bu sebepten ötürü Razer tavsiyemdir.

aerox 5 wireless kullanıyorum memnunum bence bunu al
Delikli mouse olayı pek bana göre değil maalesef.

Hocam bende SteelSeries Rival 3 Wireless var arada oyunlarda falan bağlantı sorunu yaşıyabiliyor yine SteelSeries'in başka bir Wireless modeli olan bir arkadaşımda aynı sorunu yaşıyordu bu sebepten ötürü Razer tavsiyemdir.
Kablolu alacağım, durum değişir mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı