Rival 710 vs DeathAdder Elite

Daha fazla  
Arkadaşlar son anda 710'da karar kılmıştım. Ama bir tarafım DeathAdder Elite al diyor. Son bir konu açıyorum ben de, bu iki mouse arasındaki farklar nelerdir hangisi daha çok memnun eder neden? LOL oyuncusuyum FPS'de ara sıra rahat ve kalite hissini almak istiyorum. Elim kalınlık olarak 7 uzunluk olarak 16 cm avuç içi yani palm tutuyorum. Bu iki fare arasından kesin birisini alacağım çok araştırdım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikli olarak hangisi elinize oturacaksa onu seçin derim elinize mouse oturmadıktan sonra bir anlamı kalmıyor.

Razer Deathadder Elite IPS değeri daha yüksek buda hızlı oyunlarda avantaj sağlıyor.

Rival 710 ile Razer Deathadder Elite arasında fiyat farkı çok yoksa Razer öneririm ama fiyat farkı varsa ucuz olanı almanızı öneririm.

Merhaba ben konu sahibiyim kısıtlı olarak cevap yazamama cezam var. İki mouse de elime tam oturuyor ve aralarında sadece 20 tl fark var. deathadder elite 'yi nanokatalog'da 370 tl 'ye buldum.
Rival 710 'u da Trendyol 'da 350 tl'ye buldum.LoL oynuyorum yani baya hareketliyim.

Rival 710 135g ağırlığa sahip çok ağır bir mouse ve 16x7 cm bir el için çok büyük, bu fare ile zor anlar yaşarsın. Öte yandan Deathadder Elite 105g orta denecek bir ağırlığa sahip ama bu da elin için çok büyük bir mouse.

Yüksek DPI oynuyorsan ağırlığı görmezden gelebilirsin ama orayı görmezden gelsen bile boyut olarak bence bu iki mouse'u düşünme.

Deathadder Elite'in önerilen palm için el uzunluğu 18-20 cm arası, seninki 16 cm. Bence daha küçük modellere yönel. El büyüklüğünüz ve tutuşuna göre sana önerim şunlar:
Bunlara bir göz atmanı tavsiye ederim.
Razer Deathadder Elite IPS değeri daha yüksek buda hızlı oyunlarda avantaj sağlıyor.
Avantaj sağladığı falan yok, günümüzde neredeyse hiçbir fare yetersiz sensöre sahip değil. Bu bir kısas olmamalı.

Avantaj sağladığı falan yok, günümüzde neredeyse hiçbir fare yetersiz sensöre sahip değil. Bu bir kısas olmamalı.
Benim önceliğim ele oturması her zaman o mouse kavrayamadıktan sonra çok önemi kalmıyor ama iki mouse elime oturduysa ve hafifse IPS gibi değerlerinin yüksek olanını almak daha doğru bence kısas yaptığım yok bu konuda.

Birde arkadaşın el uzunluğuna dikkat etmedim o yüzden Mamba önerdim şimdi bakınca Mamba arkadaş için büyük bir mouse.

Bence birazdaha küçük bir mouse plan Steelseries Rival 310 bakabilirsiniz.

Rival 710 ile aynı sensörleri kullanıyor, daha hafif (83 G) ve daha küçük sizin için daha iyi olabilir.

Son düzenleme:
Media Markt 'a gittim zaman mamba mouse kullandım ve elime tam oturdu
Arkadaşlar ben yanlış ölçmüşüm kusura bakmayın.Uzunluğu 18 cm ve kalınlığı 8 cm
Bu bilgiler ışığında elim tam oturuyor, zaten media markt 'a gittiğim gün mamba elime tam oturdu.
Şimdi tekrar soruyorum rival 710 mu deathadder elite mi?
Aralarında çok fiyat farkı yok 20 tl var deathadder daha pahalı

Son düzenleme:
Kardeşim al artık bir tanesini de sen de rahatla biz de kurtulalım. Hayır verilen cevaplardan da tatmin olmuyorsun. Git bir mağazaya dene al. Burda tutupta Mamba elime oturur mu diye sormak saçma. Kim nerden bilebilir kardeşim senin elini. O fiyatlarda alacağın çoğu mouse benzer sensöre sahip zaten LOL oynarken 450 IPS farkını anlamazsın. Hangisi içine sinerse al geç yeter artık 3 gündür.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı