Hocam yaptığın bilgilendirme için sağ ol. Daha önce g602 ve Razer Abyssus kullandım g602 sağ el tasarım bir mouse idi ve çok daha rahat oyun oynuyordum. Kablolu ve uygun fiyatlı olduğu için Razer tercih etmiştim ama ergonomi olarak bana pek uygun gelmedi. EC1-B için tek korkum büyük gelmesi, KKTC'de yaşıyorum alıp daha sonra değiştirme gibi bir şansım da yok. Bu yüzden pek fazla risk almak istemiyorum bu konuyla alakalıRival'ın sensörünü/özelliklerini bilmiyorum fakat Zowie ürünleri denedim ve öneririm. Mouse tekerleğinin kademeleri belirgin ve biraz sert. Bu benim hoşuma giden bir özellik mesela. CS'de zıplamayı boşluk tuşu yerine mouse tekerleği ile yapıyorsanız işinizi kolaylaştırdığını söyleyebilirim. Sadeliği ile ön plana çıkan bir marka zaten Zowie. Bu da benim için tamamen bir artı. Yeri geliyor karanlıkta oynuyorum ve ışıklandırma benim için eksi oluyor, gözüm yoruluyor. Tutuş hissi de muazzam. Dümdüz bir yüzeyi var, ele oturduğunu söylemek mümkün. Makro gibi tuşlar rahatsız etmiyor ve "misclick" ihtimali yaratmıyor. Benim kullandığım model FK2 ve nispeten küçük. FK1 alsam daha iyi olabilirdi. Bu model iki el için de kullanıma uygun. EC1-B ise sağ el kullanımı için dizayn edilmiş. Daha evvel de iki el için uygun modeller kullandığımdan EC serisinde rahat edememe ihtimalini göz önüne alarak bunu seçmiştim. Biraz da fiyattan dolayıFakat sensör konusuna gelirsek EC1-B 3360 sensör ile öne çıkıyor. Rival'a gelirsek dediğim gibi Zowie kadar bilgi ve deneyimim yok fakat ara sıra okuduğum yazılardan hatırımda kalanı ile sensör değişimine olanak sağlayan bir yapısı var sanırım. Bir de TrueMove3 sensörü ile muadillerine fark attığını iddia ediyorlar. Ancak deneyimlemeden bunlara bir şey söyleyemiyorum.
Rica ederim ne demekHocam yaptığın bilgilendirme için sağ ol. Daha önce g602 ve Razer Abyssus kullandım g602 sağ el tasarım bir mouse idi ve çok daha rahat oyun oynuyordum. Kablolu ve uygun fiyatlı olduğu için Razer tercih etmiştim ama ergonomi olarak bana pek uygun gelmedi. EC1-B için tek korkum büyük gelmesi, KKTC'de yaşıyorum alıp daha sonra değiştirme gibi bir şansım da yok. Bu yüzden pek fazla risk almak istemiyorum bu konuyla alakalıTekrar çok teşekkür ederim yaptığın bilgilendirme için, kafamda net fikir oluştu en azından.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.