Çözüldü RivaTuner FPS limit kaldırılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

oslo_ars

Hectopat
Arkadaşlar RivaTuner ile FPS limit olarak 75 seçtim çünkü monitörüm 75 Hz ama şunu akıl edemedim arada giren FPS dropları ama FPS limiti yapmıştım bile kaldırıp 83 seçtim ama oyunda 75 FPS limit duruyordu. FPS limit kaldırıp PC'ye reset attım oyuna girdim ama 75 FPS limit duruyor. RivaTuner'a tekrar girip baktım FPS limit yok gösteriyor. Yanlış gösteriyordum düşünüp RivaTuner ayarlarına reset attım RivaTuner ayarları sıfırlandı ama işe yaramadı. Sildim yükledim olmuyor. Oyun dosyalarına zarar vermiştir diye düşünüp oyunu silip yükledim olmuyor.

Belki yardımcı bu size yardımcı olur.
  • MSI RX550 4 GB
  • 8 GB RAM Orion
  • WD Green 480 GB SATA SSD
  • MSI B450M-A PRO Max
  • AMD Ryzen 5 3500X 3.6GHz 35MB3

Çözüm

Hocam baktım Low'da ve 0 da önceden Low almışım.
Yani işe yaramadı.

Çözüldü.
Oyun grafik ayarlarını değiştirince düzeldi. Anlamadım bu ayarlarda 150 FPS falan hatırlıyordum.
Merhaba, RivaTuner'den Application Profile Properties'in altından "Global" seçeneğini seçip, sağ tarafta yer alan "Application Detection Level" kısmındaki "Low" seçeneğini seçip, Framerate Limit ve Scanline sync kısmını 0 yapıp, dener misiniz?

Arkadaşlar, RivaTuner ile FPS limit olarak 75 seçtim çünkü monitörüm 75 Hz ama arada giren FPS droplarını akıl edemedim. FPS limitini bile kaldırıp 83'ü seçtim ama oyunda 75 FPS limit duruyordu. FPS limiti kaldırıp PC'ye reset attım. Sonra oyuna girdim ama 75 FPS limit duruyor. RivaTuner'a tekrar girip baktım, FPS limiti yok gösteriyor. Yanlış gösterdiğini düşünüp RivaTuner ayarlarına reset attım. RivaTuner ayarları sıfırlandı ama işe yaramadı. Sildim yükledim, olmuyor. Oyun dosyalarına zarar vermiştir diye düşünüp oyunu silip yükledim olmuyor.

Sistem:
  • MSI RX550 4 GB
  • 8 GB RAM Orion
  • WD Green 480 GB SATA SSD
  • MSI B450M-A PRO Max
  • AMD Ryzen 5 3500X 3.6GHz 35MB3

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitörünüz 75Hz diye 75'e sabitlemeyin.

Çözüldü.
Oyun grafik ayarlarını değiştirince düzeldi. Anlamadım bu ayarlarda 150 FPS falan hatırlıyordum.

Hocam baktım Low'da ve 0 da önceden Low almışım.
Yani işe yaramadı.

Çözüldü.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…