legendrewbo Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 735 Çözümler 7 Yer İstanbul 6 Şubat 2021 #1 Dediğim gibi RivaTuner Statistics'i kaldırmadan kapatmak istiyorum.
Çözüm Kelebek_1034 6 Şubat 2021 legendrewbo dedi: Yok hocam RAM yemesi falan değil üstte çok boş duruyor. Genişletmek için tıkla... O zaman bunu yapmanız yeterli. Sağ alttaki simgeye tıklayın ve ayarları dediğim gibi yapın.
legendrewbo dedi: Yok hocam RAM yemesi falan değil üstte çok boş duruyor. Genişletmek için tıkla... O zaman bunu yapmanız yeterli. Sağ alttaki simgeye tıklayın ve ayarları dediğim gibi yapın.
EgzoZ_FaN Megapat Katılım 19 Ocak 2017 Mesajlar 368 Çözümler 2 Yer New Hanover Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #2 Sağ alttaki bildirim çubuğundan sağ tık yapıp close dersem kapanacağını sanıyordum, ama kapanmıyormuş Ayrıca neden kapatmak isteyesiniz ki? Artı 0 Eksi
Sağ alttaki bildirim çubuğundan sağ tık yapıp close dersem kapanacağını sanıyordum, ama kapanmıyormuş Ayrıca neden kapatmak isteyesiniz ki?
Kelebek_1034 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 2.156 Makaleler 1 Çözümler 26 6 Şubat 2021 #3 Artı 0 Eksi
EgzoZ_FaN Megapat Katılım 19 Ocak 2017 Mesajlar 368 Çözümler 2 Yer New Hanover Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #4 Kelebek_1034 dedi: Eki Görüntüle 868080 Genişletmek için tıkla... Kapanmıyor hocam tekrar açılıyor. Artı 0 Eksi
E Ekrem taha Kilopat Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 787 Çözümler 2 6 Şubat 2021 #5 EgzoZ_FaN dedi: Kapanmıyor hocam tekrar açılıyor. Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner açıkken otomatik açıyor. Artı 0 Eksi
EgzoZ_FaN dedi: Kapanmıyor hocam tekrar açılıyor. Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner açıkken otomatik açıyor.
EgzoZ_FaN Megapat Katılım 19 Ocak 2017 Mesajlar 368 Çözümler 2 Yer New Hanover Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #6 Ekrem taha dedi: MSI Afterburner açıkken otomatik açıyor. Genişletmek için tıkla... Aynen ben de onun için sordum, zaten arkada en fazla 10 MB RAM yiyor. Acaba arkadaş neden kapatmak istiyor merak ettim. Artı 0 Eksi
Ekrem taha dedi: MSI Afterburner açıkken otomatik açıyor. Genişletmek için tıkla... Aynen ben de onun için sordum, zaten arkada en fazla 10 MB RAM yiyor. Acaba arkadaş neden kapatmak istiyor merak ettim.
KS KS legendrewbo Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 735 Çözümler 7 Yer İstanbul 6 Şubat 2021 #7 EgzoZ_FaN dedi: Aynen ben de onun için sordum, zaten arkada en fazla 10 MB RAM yiyor. Acaba arkadaş neden kapatmak istiyor merak ettim. Genişletmek için tıkla... Yok hocam RAM yemesi falan değil üstde çok boş duruyor. Artı 0 Eksi
EgzoZ_FaN dedi: Aynen ben de onun için sordum, zaten arkada en fazla 10 MB RAM yiyor. Acaba arkadaş neden kapatmak istiyor merak ettim. Genişletmek için tıkla... Yok hocam RAM yemesi falan değil üstde çok boş duruyor.
Kelebek_1034 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 2.156 Makaleler 1 Çözümler 26 6 Şubat 2021 #8 legendrewbo dedi: Yok hocam RAM yemesi falan değil üstte çok boş duruyor. Genişletmek için tıkla... O zaman bunu yapmanız yeterli. Sağ alttaki simgeye tıklayın ve ayarları dediğim gibi yapın. Artı 0 Eksi Çözüm
legendrewbo dedi: Yok hocam RAM yemesi falan değil üstte çok boş duruyor. Genişletmek için tıkla... O zaman bunu yapmanız yeterli. Sağ alttaki simgeye tıklayın ve ayarları dediğim gibi yapın.
KS KS legendrewbo Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 735 Çözümler 7 Yer İstanbul 6 Şubat 2021 #9 Kelebek_1034 dedi: Eki Görüntüle 868104 O zaman bunu yapmanız yeterli. Sağ alttaki simgeye tıklayın ve ayarları dediğim gibi yapın. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam kapattım. Artı 0 Eksi
Kelebek_1034 dedi: Eki Görüntüle 868104 O zaman bunu yapmanız yeterli. Sağ alttaki simgeye tıklayın ve ayarları dediğim gibi yapın. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam kapattım.