RivaTuner statistics server hatası

Selamünaleyküm, iyi günler, iyi hafta sonları... Nasılsınız iyi misiniz? Geçen günlerde bir bilgisayar aldık (Allah herkese nasip etsin). Bilgisayara Windows'u, driverları, programları ben kurdum. Bir de aldığım FPS değerlerini görmek istedim. MSI Afterburner indirmeyee kalktığımda MSI'ın kendi sitesinden bir türlü indiremedim. O yüzden hemen altında en çok girilen siteye girdim. Oradan indirdim, testleri yaptım. Şimdi programı kaldırmaya çalıştığımda program arkaplanda çalışıyor diyor fakat ben bulamadım. Bir de bilgisayar açıldığında görselde ki hatayı alıyorum. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. İyi günler, iyi hafta sonları... :)

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2021-02-13 100230.png
    Ekran görüntüsü 2021-02-13 100230.png
    6,9 KB · Görüntüleme: 110
Son düzenleyen: Moderatör:
Aleykümselam, bazı parçalar bağlanamıyor uygulamayı tekrar başlatmanız tavsiye edilir diyor. Dene olmazsa tekrar tamamen silip kur. Bu arada FPS görmek için oyunu açın MSİ Afterburner'ı açın hemen FPS değerleri gelir (ayarlarını yaparsan)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı