Riven mainlenir mi?

• Riven güçlü karakter ama mekanik olarak oynaması zor. Oyun yeteneğiniz iyiyse main karakter olarak seçebilirsiniz.
  • Tank karakterlerin neredeyse tamamı geç oyunda düşer.
  • 1v5 atmak istiyorsanız Jax mainleyin. Nasus ile de 1v5 rahat yaparsınız ama erken oyunda çok güçsüz. Sabretmeniz lazım.
  • Karakteriniz banlandıysa oyunun en saçma şekilde güçlü herosu Garen oynayabilirsiniz. Q tuşuna basmayı biliyorsanız oyunu kazanma şansınız yüksek ama tank gidin.
  • Önerim Urgot, Jax veya Mordekaiser olacaktır. Hem tank hem hasar eşyaları alabiliyorsunuz.

Maçı alayım LP kazanayım ama eğlenmeyeyim dersen > Rumble veya Urgot

Eğleneyim ama takım kötüyse de taşımak zor olur dersen > Riven, Aatrox veya Renekton

Eğlenebilmek için oyun başlar başlamaz sustur /all yapıldı farzediyorum. Yoksa zaten eğlenemezsiniz.

• Riven güçlü karakter ama mekanik olarak oynaması zor. Oyun yeteneğiniz iyiyse main karakter olarak seçebilirsiniz.
  • Tank karakterlerin neredeyse tamamı geç oyunda düşer.
  • 1V5 atmak istiyorsanız jax mainleyin. Nasus ile de 1V5 rahat yaparsınız ama erken oyunda çok güçsüz. Sabretmeniz lazım.
  • Karakteriniz banlandıysa oyunun en saçma şekilde güçlü Hero'su Garen oynayabilirsiniz. Q tuşuna basmayı biliyorsanız oyunu kazanma şansınız yüksek ama tank gidin.
  • Önerim urgot, jax veya Mordekaiser olacaktır. Hem tank hem hasar eşyaları alabiliyorsunuz.

Oyun yeteneğimin iyi olduğunu düşünüyorum hocam. Oyunun en zor şampiyonlarından biri olan (bence) gangplank 570K fıçılarla çok güzel oyunlar yapabiliyorum. Riveni de kavrayacağıma ümit ediyorum. Nasus iyi bir vayne ashe gibi adclere karşı pek iş yapmıyor. Urgot, jax ve Mordekaiser ilgimi çeken şampiyonlar arasında onlara da bakacağım. Garen'i arada canım sıkılınca Full crit olarak oynuyorum. Tek yiyorum ama vurduğumda sağlam vuruyorum. Yanıma yuumi oynayan birisini bulursam Garen mainleyebilirim.
Maçı alayım LP kazanayım ama eğlenmeyeyim dersen > rumble veya urgot.

Eğleneyim ama takım kötüyse de taşımak zor olur dersen > riven, aatrox veya renekton.

Eğlenebilmek için oyun başlar başlamaz sustur /all yapıldı farzediyorum. Yoksa zaten eğlenemezsiniz.

Aatrox ve urgota bakacağım hocam sağ olun.

Kimse söylememiş Kennen çok güçlü bir karakter. Koridorda da menzilli olduğu için kolayca darlayabiliyor. Aatrox önermiyorum eskisi kadar iş yapmıyor. Ve Riven oynayacağına Camille, Jax, Renekton, Fiora, Kennen, Malphite, Illaoi öneririm.

Bu arada Renekton artık Mahvolmuş Kralın Kılıcı ve Ölümün Dansı dengelemelerinden sonra late game olunca da düşmeyen çok fazla vuran bir off tank oldu. O itemin acilen nerf yemesi gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı