RJ 11 kablosunu RJ 45'e çevirme

Sinan.eren

Kilopat
Arkadaşlar merhabalar. Evimde hattın çıkışı RJ 11 fakat modem girişi ethernet kablosu şeklinde yanlış bilmiyorsam RJ45 olarak geçiyor.
Ve durum böyle olunca telefon hattına bağlantısını olmuyor modemin öyle boş boş duruyor. Acaba normal telefon kablosunu RJ 45'e çevirecek bir aparat bulabilir miyim? Veya bir splitter ile bu durum çözülebilir mi? Şuana kadar bulamadım böyle bir şey. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, aynı soruyu ben de soracaktım, baktım aynısı var konuyu hortlayayım dedim. Belki konuyu açan arkadaş tecrübelerini aktarır. Modemin RJ45 portuna, RJ11 to RJ45 kabloyla veya dönüştürücüyle ev telefonunu taksam çalışır mı?

Merhabalar, aynı soruyu ben de soracaktım, baktım aynısı var konuyu hortlayayım dedim. Belki konuyu açan arkadaş tecrübelerini aktarır. Modemin RJ45 portuna, RJ11 to RJ45 kabloyla veya dönüştürücüyle ev telefonunu taksam çalışır mı?
DSLAM ile modem arasında iletişimi sağlamak için özel yonga gerekli dolayısıyla bu yonga sadece modemdeki RJ11 yuvasında var RJ45 e taksan bile çalışmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı