RJ45 keystone çakılması hatalıysa hız düşer mi?

Rivoxile

Megapat
Daha fazla  
Merhaba. Kablosuz olarak 200 Mbps alabildiğim internetten CAT6 kabloyla duvardaki RJ45 çıkışından 94 Mbps olarak alıyorum. CAT6 kabloyu modeme direkt bağladığımda da 200 Mbps alabiliyorum. Ancak oda uzak olduğu için duvardaki RJ45 portunu kullanmak durumundayım. RJ45 kablolarının bir iki tanesi hatalı çakıldıysa buna sebep olmuş olabilir mi?

Hatalı veya eksik çakılan jak internet bağlantısı yapmaz.
Merhaba. Kablosuz olarak 200 Mbps alabildiğim internetten CAT6 kabloyla duvardaki RJ45 çıkışından 94 Mbps olarak alıyorum. CAT6 kabloyu modeme direkt bağladığımda da 200 Mbps alabiliyorum. Ancak oda uzak olduğu için duvardaki RJ45 portunu kullanmak durumundayım. RJ45 kablolarının bir iki tanesi hatalı çakıldıysa buna sebep olmuş olabilir mi?

Dostum selam. Aynı hatayı bende yaşıyordum, değerlerde birebir aynı 200Mbps olan interneti diğer oda da kablo ile 94 Mbps olarak alıyordum. Eğer kablo sıralaması yanlış ise düşük hız alırsın veya hiç internet olmaz ya da prizdeki keystone CAT5e veya altı ise yine düşük hız alırsın. Bende az önce CAT5e olan keystonumu CAT6 olan ile değiştirdim 1 tanesini değiştirmiş olmama rağmen internet hızım direkt olarak 250 Mbps seviyelerine çıktı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı