RK61 alınır mı?

Yellow seçince fiyatı artıyormuş, şimdi gördüm. Brown switch almayı düşünüyordum zaten, nasıl sizce hissiyatı?
Hissiyati cok iyi fakat bazen linear switch alsaydim guzel olurdu diye dusunmuyor degilim. Ileride para biriktirip lubelamayi dusunuyorum fakat dolar kuru yuzunden su anlik sadece elimdeki imkanlarla modlamaya calisicam gibi duruyor.
 
Dolar kuruna bagli fiyatinin yukselmesi bile olasi durum. Ben 330TL civarindayken almistim, simdi 400TL olmus. Bundan daha asagiya dusmez diye tahmin ediyorum.
bir sorum daha olacak. satın alma sırasında hangi kargo yöntemini seçtiniz, ve vergiyi nasıl hallettiniz? ben turkey direct mail(tax free) ile almayı planlıyorum .
 
İyi forumlar arkadaşlar. RK61 isimli klavyeyi Banggood üzerinden yakın zamanda almayı planlıyorum. Ancak birkaç sorum bulunmakta.
1- klavyeyle ilgili Reddit'te sorun yaşayanlar gördüm, ortalama bir kullanıcıyım ve genelde oyun için kullanacağım. Klavyeyle ilgili sorun yaşar mıyım, beni uzun süre götürür mü?

2- GK61 ile arasında 100 lira civarı bir fark bulunuyor GK61 daha mı kalitelidir uzun kullanım açısından. (açıkçası bütçemi GK61 ile zorlamak istemiyorum)

Fikri olan veya bu klavyeleri kullanan arkadaşlar ilgilenirse çok memnun olurum. İyi günler.

Kanka ben RK61 RGB kullanıyorum aldıktan 1 ay sonra Windows ile alt tuşu değişti fakat sorunu çözdüm. Windows sistem geri yükleme noktasından geriye gidiyorum böylece düzeliyor. Onun dışında kesinlikle beyaz ve Blue Switch tavsiye ederim.
 

Geri
Yukarı