Hocam 2.4GHz diyor bir de switchleri kalitelidir değil mi? Çoğu kişi bunu öneriyor da. Sanırım yanında kablosuda geliyor hem kablolu hem kablosuz değil mi bu model?
Hocam 2.4GHz diyor bir de switchleri kalitelidir değil mi? Çoğu kişi bunu öneriyor da. Sanırım yanında kablosuda geliyor hem kablolu hem kablosuz değil mi bu model?
Hocam Brown İngilizce modeli yok maalesef. Almanca alınır ama yeni keycaps seti almadığın sürece yerlerini değiştiremezsin. Eskisini yenisine takabilirsin çok rahatsız olacaksan ama bence değmez değiştirmeye. Zaten sadece klavyede gördüğün Almanca olacak. Birde küçük shifte alışmak sorun yaratabilir ama zamanla alışırsın diye düşünüyorum.
Ekleme: İngilizce versiyonu Huano switch kullanıyor diye hatırlıyorum.
Hocam brown İngilizce modeli yok maalesef. Almanca alınır ama yeni keycaps seti almadığın sürece yerlerini değiştiremezsin. Eskisini yenisine takabilirsin çok rahatsız olacaksan ama bence değmez değiştirmeye. Zaten sadece klavyede gördüğün Almanca olacak. Bir de küçük Shift'e alışmak sorun yaratabilir ama zamanla alışırsın diye düşünüyorum.
Ekleme: İngilizce versiyonu Huano switch kullanıyor diye hatırlıyorum.
Hocam zaten şu anda küçük Shift'li bir klavye kullanıyorum ondan pek sıkıntı yaşamam evet büyükten bu şu anki klavyeme geçerken çok sıkıntı yaşadım ama bu duruma alıştım. Bir kişi RK61 için yorumlarında hot swap değil demiş hatta videolu bir şekilde atmış buna ne diyorsunuz hocam.
Hocam zaten şu anda küçük Shift'li bir klavye kullanıyorum ondan pek sıkıntı yaşamam evet büyükten bu şu anki klavyeme geçerken çok sıkıntı yaşadım ama bu duruma alıştım. Bir kişi RK61 için yorumlarında hot swap değil demiş hatta videolu bir şekilde atmış buna ne diyorsunuz hocam.