RK61 alınır mı?

Bluetooth her cihazda gecikme yapar, oyun için kullanacaksan 2.4 GHz'ya da kablo ile kullanmalısın.

Hocam 2.4GHz diyor bir de switchleri kalitelidir değil mi? Çoğu kişi bunu öneriyor da. Sanırım yanında kablosuda geliyor hem kablolu hem kablosuz değil mi bu model?

Hocam 2.4GHz diyor bir de switchleri kalitelidir değil mi? Çoğu kişi bunu öneriyor da. Sanırım yanında kablosuda geliyor hem kablolu hem kablosuz değil mi bu model?

Hem kablolu hem kablosuz, switchlerini bilmiyorum ama İnternette hiçbir basmama vb. probleme denk gelmedim yine de @Hyperciaa @N1cht ye sorun.

Bu arada ben olsam asla küçük Shift almam, ona dikkat edip al.

Keşke kahverengi-İngilizce alaydın.
Hocam Brown İngilizce modeli yok maalesef. Almanca alınır ama yeni keycaps seti almadığın sürece yerlerini değiştiremezsin. Eskisini yenisine takabilirsin çok rahatsız olacaksan ama bence değmez değiştirmeye. Zaten sadece klavyede gördüğün Almanca olacak. Birde küçük shifte alışmak sorun yaratabilir ama zamanla alışırsın diye düşünüyorum.

Ekleme: İngilizce versiyonu Huano switch kullanıyor diye hatırlıyorum.

Son düzenleme:
Hocam brown İngilizce modeli yok maalesef. Almanca alınır ama yeni keycaps seti almadığın sürece yerlerini değiştiremezsin. Eskisini yenisine takabilirsin çok rahatsız olacaksan ama bence değmez değiştirmeye. Zaten sadece klavyede gördüğün Almanca olacak. Bir de küçük Shift'e alışmak sorun yaratabilir ama zamanla alışırsın diye düşünüyorum.

Ekleme: İngilizce versiyonu Huano switch kullanıyor diye hatırlıyorum.

Hocam zaten şu anda küçük Shift'li bir klavye kullanıyorum ondan pek sıkıntı yaşamam evet büyükten bu şu anki klavyeme geçerken çok sıkıntı yaşadım ama bu duruma alıştım. Bir kişi RK61 için yorumlarında hot swap değil demiş hatta videolu bir şekilde atmış buna ne diyorsunuz hocam.

Hocam zaten şu anda küçük Shift'li bir klavye kullanıyorum ondan pek sıkıntı yaşamam evet büyükten bu şu anki klavyeme geçerken çok sıkıntı yaşadım ama bu duruma alıştım. Bir kişi RK61 için yorumlarında hot swap değil demiş hatta videolu bir şekilde atmış buna ne diyorsunuz hocam.
1722956525589.png

videoframe_7591.png

Hocam video bu fakat nasıl atacağımı bulamadım değerlendirmelerde görüntü ve video yorumlarında ilk sayfada.

Ürünün satış sayfasında 3-5 pin hotswap olarak belirtilmiş. İzlediğiniz videoyu bulma şansınız var mı?

Hocam kusura bakmayın ben sizi etiketlemeyi unutmuşum bir saattir yanıt bekliyorum :).

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2275926

Hocam video bu fakat nasıl atacağımı bulamadım değerlendirmelerde görüntü ve video yorumlarında ilk sayfada.

Hocam kusura bakmayın ben sizi etiketlemeyi unutmuşum bir saattir yanıt bekliyorum :).
Evet videoyu buldum. Garip... Birazdan inceleyeceğim başka kaynaklardan.

Hocam inceleyip haberdar ederseniz çok iyi olur bugün alacağım çünkü. @N1cht yine cevaplayamadım sosyalde bir problem var şu an sanırım.

Evet videoyu buldum. Garip... Birazdan inceleyeceğim başka kaynaklardan.

Hocam yine etiketleyemedim sanırım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı