KaysBei
Decapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- AMD Ryzen 5 5600, Gigabyte RX 7600 Gaming, 32 GB RAM 3200Mhz, MSI MPG B550 Gaming Plus, NZXT C750 PSU, Kioxia Exceria Plus G3
- Meslek
- Çevre Mühendisi
Herkese merhaba. Bu forum sayesinde mekanik klavyeler hakkında bayağı bilgi sahibi oldum dünden beri. Başta ucuz bir şey bakarken beyaz renk Blue Switch (kahverengi veya kırmızı niyetim vardı ama stokta yoktu) Royal Kludge RK68 aldım. Forumdan anladığım kadarıyla bu marka bu fiyatlar için gayet yeterli, en başta Gamepower Warlock sipariş ettiğimi düşünürsek.
Dünden beri burayı okuduğum için sorumu da burada sormak istedim. Şimdi bu klavye malum İngilizce ve bundan dolayı görüntüsü beni rahatsız ediyor. Hiç yazı olmasa (olsa daha iyi tabi) yine sıkıntı değil tuşların yerlerini bildiğim için ama dediğim gibi görüntü rahatsız edici benim için, neden bilmiyorum. Bu klavye için Türkçe keycaps nereden bulabilirim? OEM profilli ve ABS tuşlar kullanılmış klavyede.
Bir de teyit etmek için soruyorum, optik switchler harici tüm switchleri bunda kullanabiliyorum değil mi?
Sanırım yok. Elinde bozuk beyaz mekanik klavyesi olan var mı?
Dünden beri burayı okuduğum için sorumu da burada sormak istedim. Şimdi bu klavye malum İngilizce ve bundan dolayı görüntüsü beni rahatsız ediyor. Hiç yazı olmasa (olsa daha iyi tabi) yine sıkıntı değil tuşların yerlerini bildiğim için ama dediğim gibi görüntü rahatsız edici benim için, neden bilmiyorum. Bu klavye için Türkçe keycaps nereden bulabilirim? OEM profilli ve ABS tuşlar kullanılmış klavyede.
Bir de teyit etmek için soruyorum, optik switchler harici tüm switchleri bunda kullanabiliyorum değil mi?
Sanırım yok. Elinde bozuk beyaz mekanik klavyesi olan var mı?

Son düzenleme: