Royal Kludge RK68 alınır mı?

Hocam K65 hot-swap bir klavye değil, o para verilmez. K65 alacağıma Royal Kludge RK68 de almam açıkçası. O bütçeye en f/p klavye Kemove K68. Ama sorunuza gelirsek eğer iki seçeneğiniz varsa K65 almak yerine RK68 daha güzel bir tercih olacaktır.
Kemove K68 linkini bırakıyorum belki bakarsınız.

Hocam K65 hot-swap bir klavye değil, o para verilmez. K65 alacağıma royal kludge RK68 de almam açıkçası. O bütçeye en F/P klavye Kemove k68. ama sorunuza gelirsek eğer iki seçeneğiniz varsa K65 almak yerine RK68 daha güzel bir tercih olacaktır.
Kemove K68 linkini bırakıyorum belki bakarsınız.

Hocam sanırım konuyu unutmuşsunuz. Uzun uzun bana yardımcı olmuştunuz. Şimdi K68 mi? Corsair K65 mi? Diyeyim size. Aslında özellikleri bakımında K68 çok daha iyi. Silver Switch'li modelini alacaktım hatta. Bu yazılımla Türkçe tuşları ayarlama mevzusuyla falan uğraşmamak için hem de Corsair olduğu için Corsair mi alsam acaba dedim.

Hocam unutmadım aklınızda bulunsun diye hatırlattım. RK68'i aldığınızda Türkçe tuşları ayarlamakla uğraşmayacaksınız zaten. Corsair olduğu için corsair almak saçma olur. Hot-swap bir klavye değil 1500TL verilmez. Alacaksanız RK68 alın hocam.

Hocam unutmadım aklınızda bulunsun diye hatırlattım. RK68'i aldığınızda Türkçe tuşları ayarlamakla uğraşmayacaksınız zaten. Corsair olduğu için Corsair almak saçma olur. Hot-swap bir klavye değil 1500TL verilmez. Alacaksanız RK68 alın hocam.

O zaman Kemove K68'i alayım ben ay sonu. Çok sağolun tekrardan...

Yani bence de Kemove K68 alın. K68 gibi donanımlı bir klavye varken RK68 almak biraz saçma olur. Tasarımını beğendiyseniz bu bütçede en iyi seçenek bu. Ben olsam Kemove K68 alırdım o yüzden size de öneriyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı