RKS 125-S alınır mı?

hocam fiyatı 150k sadece motor için o kadar veremeyebilirim. Benelli alsam üstüne ehliyet kask vs. alsam zaten 150k tutar hepsi birlikte.
Hah işte bu yüzden 125cc için çok uçup kaçmaya gerek yok. Ehliyetin yetiyorsa dengesizlik yapmazsan 200/250cc ile de baslanir.

Bahsettiğim motorları 2. el alacaksın güzel dostum.
Hele Xpulse zamanında taksit kampanyasından dolayı herkes aldı, şuan piyasa sıfır motor dolu.
Sarı sitede sıfırlarını 100k bandında bulabilirsin.
2. el alamayabilirim hocam taksitle sıfır almayı düşünüyorum. 2. el direkt peşin almak istesem daha kaliteli bir şeye yönelmeyi düşünürdüm zaten ama maalesef direkt peşin alamam.
Naked olarak NS200-N250 olabilir.İkinci elde N250 120.000 TL ve altına bulabilirsin çok rahat şekilde fakat sarıda o fiyatlara veren nadirdir.NS200 piyasası hakkında bir fikrim yok açıkçası.
N250 düşünüceğim 150k taksitle alabiliyorumuşum baktım sarı siteden onu kenara not aldım.

Hah işte bu yüzden 125cc için çok uçup kaçmaya gerek yok. Ehliyetin yetiyorsa dengesizlik yapmazsan 200/250cc ile de baslanir.
Hocam 200-250CC'ye yöneleceğim o halde. Bari almışken biraz daha yüksek alayım en kötü 2 sene kullanılır diye düşünüyorum. O zamana kadar çalışıp zaten MT25 ve ya R25 almayı düşünüyorum sonrasında.

@Qaywia hocam egzotik hareketler yapmadiktan sonra ve de gaz dengesine alistiktan sonra baslanir. 125'liklerden fiyatini hak edecek sadece cg motorlari kabullenebiliyorum. Onun harici hep pahali geliyor gozume. Şu cvt sanzimanli scooterlar haric.

@Qaywia hocam egzotik hareketler yapmadiktan sonra ve de gaz dengesine alistiktan sonra baslanir. 125'liklerden fiyatini hak edecek sadece cg motorlari kabullenebiliyorum. Onun harici hep pahali geliyor gozume. Şu cvt sanzimanli scooterlar haric.
Yok hocam düzgün şekilde kullanırım öyle saçma hareketler falan çıkmaz benden diye düşünüyorum :D
CG almak istemem hocam çok kekomsu ve o kadar da göze iyi gözüken motor değil.

Yok hocam düzgün şekilde kullanırım öyle saçma hareketler falan çıkmaz benden diye düşünüyorum :D
CG almak istemem hocam çok kekomsu ve o kadar da göze iyi gözüken motor değil.
Cg hakkında dogrusun ne yalan soyleyeyim. Fakat 125cc hepsi gözümde ayni benim. Cg'nin avantajı soyle; mesela cg50pro alirsin sigortadan muafsin ( motosiklet 100cc ), parçası bol piyasada, karmaşık bir sisteme sahip değiller, cogu seyini kendinz bile yaparsiniz, lastikleri ve frenleri sakat geldi bana bizimki 10 senelik ondandir 😀. Uzun omurluler falan falan iste. 125cc motor alırsam cg alirim muhtemelen. Yasadigim yerde hic siritmiyorlar. Ayrica al-sat zorlamaz. Ayak islerimi halledecegim zaten. Koy-ev-carsi seklinde. O yuzden benim icin cg daha iyi olur. Siz sehir merkezinde yasiyorsaniz baska bir sey alin zaten ehliyetiniz yettiğince. Bir de ailem pek iyi bakmaz 250cc bir motor alsam. Biraz da kendimden bahsettim ona gore kafanda canlansin yani bir seyler. Simdiden hayırlı olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı