Gigabyte A16 alınır mı?

Bütçe
35000

Lagesich

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: I5-11400F
Ekran Kartı: Msi Rx 6650 Xt Gaming X
Anakart: Msi H510M-A Pro
Ram: Xpg 16 Gb
Son düzenleyen: Moderatör:
O fiyata değmez. 1-2K daha koymayı düşünür müsün?
Aralarında çok bir fark yok sanırım aslında bu attığımın 33k Tllik olanı vardı ama o 16gb 512gb ssd diye buna yöneldim

Aralarında çok bir fark yok sanırım aslında bu attığımın 33K TL'lik olanı vardı ama o 16 GB 512 GB SSD diye buna yöneldim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam attığınız model 90 watt crossload kilitli sanırım. O yüzden pek önermiyorum. 39800'e Victus 15 FB2009NT bakabilirsiniz. Maal şu anda seçenekler çok kısıtlı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam attığınız model 90 watt crossload kilitli sanırım. O yüzden pek önermiyorum. 39800'e Victus 15 FB2009NT bakabilirsiniz. Maal şu anda seçenekler çok kısıtlı.

Victus 15 FB2009NT modeline baktımda forumda kimse önermemiş 75w 4060 için düşük kalıyor herhalde

Victus 15 FB2009NT modeline baktımda forumda kimse önermemiş 75W 4060 için düşük kalıyor herhalde.

Evet maalesef düşük kalıyor. Pek alternatifi de yok Gigabyte için alternatif olacaktır. Güncel olarak kullanıyorum 105 watt crossload eksisi sayılır ama çoğu oyunda o durumdan dolayı da GPU kendinden güç kısmak zorunda kalmıyor. Gigabyte yerine alınır diyebilirim şu anlık.

Casper Excalibur G870 Bu nasıl acaba taksit ile alınabilir mi?

Evet maalesef düşük kalıyor. Pek alternatifi de yok Gigabyte için alternatif olacaktır. Güncel olarak kullanıyorum 105 watt crossload eksisi sayılır ama çoğu oyunda o durumdan dolayı da GPU kendinden güç kısmak zorunda kalmıyor. Gigabyte yerine alınır diyebilirim şu anlık.
Yeni attığıma bakar mısın

Ama G879'da 32 GB RAM 1TB SSD RTX5060 var diğerinde 24 GB RAM 512 GB SSD RTX5050 var.

Benim hatam yanlış ürünü yollamışım.

16 GB olması ve 512 GB olması bir eksi maalesef ama 135 watt crossload olan Excalibur yerine daha mantıklı olacaktır. İşlemci açısından da öyle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı