RKS AROME 125 alınır mı?

Yani tip tercihinizle alakalı bir durum bu. Ben tur motoru kullanıyorum şehir içinde de şehir dışında da. Kimisi tur motorunu sokmaz şehir içine. Gider naked alır, scooter alır. Buna göre karar verin. Ben scooterlarda depo olmadığı ve bacakla temas edemediğimiz için sevmiyorum, nefret ediyorum hatta. Motorla bütünlük hissiyatı sıfır çünkü.
Anladım hocam peki TVS raider iyi midir? İlk etapta onu alıp para biriktirip motoru satıp rs200 e yükseltmeyi düşünüyorum.

Raider'ın oturuşuna alıştıktan sonra RS200 eziyet gibi gelir. Bence ergonomi açısından racing makinelerden uzak durun. Özellikle şehir içinde sürecekseniz gerçekten eziyet.

Raider genel olarak çok önerilen bir motor ama sürmedim. Sadece özelliklerine göre güzel duruyor.

Raider'ın oturuşuna alıştıktan sonra RS200 eziyet gibi gelir. Bence ergonomi açısından racing makinelerden uzak durun. Özellikle şehir içinde sürecekseniz gerçekten eziyet.

Raider genel olarak çok önerilen bir motor ama sürmedim. Sadece özelliklerine göre güzel duruyor.
Teşekkür ederim hocam umarım alırsam foruma bir inceleme yazısı yazabilirim.

1 hafta önce aldım. Bence alınır o fiyat bandında alınabilecek en iyi sıfır motorlardan biri (Çin malı olduğunu saymazsak). Ama scooter olduğu için bir süre sonra sürmekten sıkılabilirsiniz.

Hocam hala kullanıyor musunuz alınır mı? Okula gidip gelirim sadece.

Teşekkür ederim hocam umarım alırsam foruma bir inceleme yazısı yazabilirim.
aldınız mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı