RKS Arome 125 alınır mı?

Revan1378

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. 65 bin TL olan RKS arome 125 alınır mı? Alternatif tavsiyeniz var mı?
Motoru gezmekten çok iş-okul gibi kullanacağım ayrıca market ve manav alışverişini de yapacağım yani bagaj hacmi olmalı, duruşuda güzel olmalı.
Bu fiyat civarında tavsiyeniz var mı? Yüksek fiyata çıkabileceğimi sanmıyorum.

Manav İşi Felan Yapcak İsen 2.el almanı öneririm hiç gerek yok zaten 2000 binde motoru 50 k ya satıyorlar

Evet Motor Alınır İyi Motor 3 bin tl ile bagaj demiri ve istediğin L bagajı alırsın Facebook Gruplarına Katıl Herşeyi bulursun yardımcı olcaklarını düşünüyorum iyi Günler, Şimdiden Hayırlı Olsun

Manav İşi Felan Yapcak İsen 2.el almanı öneririm hiç gerek yok zaten 2000 binde motoru 50 k ya satıyorlar

Evet Motor Alınır İyi Motor 3 bin tl ile bagaj demiri ve istediğin L bagajı alırsın Facebook Gruplarına Katıl Herşeyi bulursun yardımcı olcaklarını düşünüyorum iyi Günler, Şimdiden Hayırlı Olsun

Technopat Haberler

Geri
Yukarı