RKS marka motorlar üzer mi?

Merhaba arkadaşlar.
Motorlara küçüklüğümden beri ilgim var 18 yaşına kadar sabredip ehliyetimi aldığıma göre artık kendime bir motor almak istiyorum fakat babam bu konuda hiç desteklemediği için kendi bütçem ile almak zorundayım sırf bu olaydan dolayı da bütçe oldukça kısıtlı oluyor yaklaşık 3-4 aydır piyasayı araştırıyorum zaten alınabilecek modeller sayılı ve belli yani (drift L, lifan KF150, RKS TNT 125 Pro, bajaj discover veya RKS TNT 202) (CG ve scooter düşünmüyorum önermezseniz sevinirim) ve kime sorsam bu şundan alınmaz bu bundan alınmaz diye diye elediklerinden dolayı alabileceğim seçeneğim kalmıyor ve bu durumdan artık oldukça fazla sıkılmış durumdayım artık almak ve gezmek istiyorum sadece.
Çok karışmadan anlatabilmek için model model madde madde neden alamadığımı anlatayım.
Drift lden biraz uzak kalmaya çalışıyorum çünkü 2. el alacağımdan dolayı baktığım hemen hemen çoğu ilanda ya ayna yok ya kabak lastikle satışa koymuşlar filan oldukça sert kullanılmış motorlar olduğundan dolayı hem de oldukça fazla kullanılan oldukça fazla çalınan çalındığında zor bulunan motorlar olduğundan dolayı uzak kalıyorum.
Lifan oldukça güzel hem hava soğutma yerine sıvı soğutma kullanmışlar hem kullanıcıları yumuşak filan ancak baktığım ilanların çoğu 50.000 km üstü çok kullanabileceğimi düşünmediğimden dolayı maalesef lifanı da eliyorum.
Bajaj discover 150 F'ler ise aslında gayet güzel ilanlar var fakat biraz dayı motoru gibi kalıyor yaşımın genç olmasıyla birlikte bu tarz motorlar çok istemiyorum açıkçası son olarak ise.
RKS grubu kalıyor RKS TNT 125 Pro baktım bir süre gayet güzel olduğunu düşünüyorum 500K'mde bir motor buldum satıcısı polis gayet uygun fiyatı fakat 125CC evet başlangıç için gayet iyi ancak aynı bütçeye 200 CC alabiliyorken çok tercih etmek istemiyorum. TNT 202 ise gayet güzel ilan var ufak masrafları var ancak annem masraflarını bir seferlik karşılayacağını söyledi ancak bu motorlar için kime danışsam herkesin tek söylediği şey RKS alma üzer masraflı filan diyorlar hani direkt sadece RKS alma diyorlar RKS bütçesiyle şunları alabilirsin filan değil direkt alma diyorlar ve ortada kalıyorum.
Ancak bu durumdan oldukça fazla sıkıldığım için ve bu TNT 202 ilanını kaçırmak istemediğim için buraya yazma gereği duydum arkadaşlar sizce RKS motor alınır mı? Üzer mi? Üzerse neden ne kadar ve nasıl üzer? Üzmez diyorsanız neden üzer diyenler bu şekilde konuşuyor? Bir de siz RKS kullanıyor musunuz? Aynı bütçeye alabileceğim görünüşü güzel üzmeyecek motor öneriniz var mı?
Buradan gelen yorumlara ve önerilere göre TNT 202'yi almayı planlıyorum.
RKSler tüm çin malları arasında CFmoto ve benelliden sonra en iyisidir. Fakat tavsiyem 2. el Discovery veya Benelli TNT bakmanız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı