RKS newlight 125 Pro alınır mı?

UranusWASTAKEN

Hectopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: Ryzen 5 5600 4.4GHz - GPU: Nvidia GTX 1060 6GB - RAM: 2x8 G.SKILL 3000 MHz - PSU: Rampage 600Watt 80+ CERT - 1x 250 GBSATA SSD - 1x 500 GB M2 SSD - 1x 500GB HDD - Keyboard: SteelSeries APEX 7 TKL - Mouse: SteelSeries Aerox 3
Selamlar, ilk motorumu yarın alacağım inşallah. 2.el alıyorum, 6000 Km'de. Modeli: RKS newlight 125 Pro, 2024 model ve fiyatı 60.000 TL.
Alım amacım: Evimiz çok yukarıda, caddeye yürüyerek inip çıkmak yorucu olduğu için gündelik ulaşım için alıyorum. Yokuşlu bir bölgede yaşıyorum ama şehir içi kısa mesafe olacak. Motorlardan anlamıyorum, bu model hakkında çok karışık yorumlar okudum; kimisi bedava versen almam demiş kimisi iş görür diyor. Bu kilometrede alınır mı? Sıkıntı yaşar mıyım? Bilgili arkadaşlardan fikir almak isterim.

Bedava versen almam diyenler doğru söylemiş. Çin menşeli hiçbir motor önermiyorum. Ucuz da değil ikinci eli 60.000 tl imiş. Yuh gerçekten. Benim gözümde 20 bin liralık motordur onlar. İkinci el de o fiyatlara çok çok daha kaliteli Tvs jüpiter bulursun. Hero dash bulursun

Bedava versen almam diyenler doğru söylemiş. Çin menşeli hiçbir motor önermiyorum. Ucuz da değil ikinci eli 60.000 tl imiş. Yuh gerçekten. Benim gözümde 20 bin liralık motordur onlar. İkinci el de o fiyatlara çok çok daha kaliteli Tvs jüpiter bulursun. Hero dash bulursun
Doğrudur hocam açıkçası genişliği hoşuma gitti. 5 6 ay için kullansam da önermez misiniz? Dediğim gibi zor şartlar altında kullanmayacağım git gel için.

İkinci elini çok pahalıya alıyorsun. Fiyatı 50 45k'ya kadar öldürebilirsin. Sahibinden'e baktım da 42 bin TL'ye ufak grenaj hasarlısı var aynı kilometrede. Alıp almamak sana kalmış ama bu Çin motorları çok ölü fiyata gidiyor. Ben olsam almazdım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı