Merhaba arkadaşlar, RKS NR200 Cross almayı düşünüyorum sizce alınır mı? Fiyat performans olarak daha iyi bir rakibini göremedim ben. RKS MOTOR | Zor Beğenenler İçin - NR200
Bu motor mondial xtemee 200i nin aynısı kronikleri var ama motor ve yürüyen aksamı direk olarak etkilemiyor yazayım 13.6k km yaptım.
-Leri daha gideremedim +ları giderdim
+Katalizör çok ısınıyor bacağı yakıyor(Kat iptali yaptım)
-Km sayacı dişlisi durma bozuluyor(Devamlı tamirciye 50-100 veriyorum yapıyor ama faydasız)
-Benzin Şamandırası bozuk devamlı boş yanıyor
+Orijinal lastikleri arazi için güzel yolda kayıyor
+Farlar güzel aydınlatmıyor(Led taktım)
Bu motor mondial xtemee 200i nin aynısı kronikleri var ama motor ve yürüyen aksamı direk olarak etkilemiyor yazayım 13.6k km yaptım.
-Leri daha gideremedim +ları giderdim
+Katalizör çok ısınıyor bacağı yakıyor(Kat iptali yaptım)
-Km sayacı dişlisi durma bozuluyor(Devamlı tamirciye 50-100 veriyorum yapıyor ama faydasız)
-Benzin Şamandırası bozuk devamlı boş yanıyor
+Orijinal lastikleri arazi için güzel yolda kayıyor
+Farlar güzel aydınlatmıyor(Led taktım)
Bence alınır ben hem arazide hemde yolda kullanıyorum bana çok konforlu geldi selesi falan egzoz falan çok tatlı popcorn yapıyor(orijinal) ben 35k ya almıştım boyun 175 in altındaysa alma ayağın yere değmez binince
Bence alınır ben hem arazide hem de yolda kullanıyorum bana çok konforlu geldi selesi falan egzoz falan çok tatlı popcorn yapıyor(orijinal) ben 35k ya almıştım boyun 175'in altındaysa alma ayağın yere değmez binince