RKS NR200 Cross motor alınır mı?

offroadpack

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, RKS NR200 Cross almayı düşünüyorum sizce alınır mı? Fiyat performans olarak daha iyi bir rakibini göremedim ben.
RKS MOTOR | Zor Beğenenler İçin - NR200
1689620357181.png

+

Aktif konu +

Son düzenleme:
Bu motor mondial xtemee 200i nin aynısı kronikleri var ama motor ve yürüyen aksamı direk olarak etkilemiyor yazayım 13.6k km yaptım.

-Leri daha gideremedim +ları giderdim

+Katalizör çok ısınıyor bacağı yakıyor(Kat iptali yaptım)
-Km sayacı dişlisi durma bozuluyor(Devamlı tamirciye 50-100 veriyorum yapıyor ama faydasız)
-Benzin Şamandırası bozuk devamlı boş yanıyor
+Orijinal lastikleri arazi için güzel yolda kayıyor
+Farlar güzel aydınlatmıyor(Led taktım)

Bu motor mondial xtemee 200i nin aynısı kronikleri var ama motor ve yürüyen aksamı direk olarak etkilemiyor yazayım 13.6k km yaptım.

-Leri daha gideremedim +ları giderdim

+Katalizör çok ısınıyor bacağı yakıyor(Kat iptali yaptım)
-Km sayacı dişlisi durma bozuluyor(Devamlı tamirciye 50-100 veriyorum yapıyor ama faydasız)
-Benzin Şamandırası bozuk devamlı boş yanıyor
+Orijinal lastikleri arazi için güzel yolda kayıyor
+Farlar güzel aydınlatmıyor(Led taktım)
Sence alınır mı almalı mıyım piyasa malum

Bence alınır ben hem arazide hemde yolda kullanıyorum bana çok konforlu geldi selesi falan egzoz falan çok tatlı popcorn yapıyor(orijinal) ben 35k ya almıştım boyun 175 in altındaysa alma ayağın yere değmez binince 😂

Bence alınır ben hem arazide hem de yolda kullanıyorum bana çok konforlu geldi selesi falan egzoz falan çok tatlı popcorn yapıyor(orijinal) ben 35k ya almıştım boyun 175'in altındaysa alma ayağın yere değmez binince 😂

Aldım reis güzel alet beğendim ben sorun çıkartmazsa :)

Bunu bedava dağıtıyorlar galiba hafta sonu Kocaeli sahillerini gezerken bundan 6 7 tane gördüm ekip halinde geziyorlardı.

Bunu bedava dağıtıyorlar galiba hafta sonu Kocaeli sahillerini gezerken bundan 6 7 tane gördüm ekip halinde geziyorlardı.
70 küsüre geldi rt250 serisi vardı tipleri aynı belki onlardan görmüşsünüzdür bunlar çok yeni çünkü :)

Kazasız belasız kullanmak nasip olsun.

Hocam ben 35k ya aldım 3 kuruşa 10 kuruşluk zevk veriyor.
Amin inşallah yakıt durumu nasıl? ne yakar

Güzel egzoz patlatıyor (ortalığı inletmiyor hafif çat yapıyor) o yüzden devirli sürüyorum zaman zaman 4 litreyi buluyor 100 km de.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı