RKS RD5 şarj edilmiyor

Protogen_0

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
riidır
Meslek
e
Dolu paket bir RKS RD5'im var. Şarj cihazı fotoğraftakidir. İlk başlarda herhangi bir sorun yoktu; sonra “çıt çıt” sesler geliyordu ve fan hareketleniyormuş gibi olup duruyordu. En son fişe taktığımda ışığı sönüyordu, ters düz çevirince geliyordu. Şimdi her şey gitti. Benim tahminimce fişten adaptörün board bağlantısındaki kablolarla alakalı. Ne yapmam gerek?

IMG_20251107_183027.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka RKS kalitesiz bir marka ne yazık ki fakir bir ülkedeyiz, bunlar dayatılıyor bize kaliteli mal almak çok pahalı.

Soruna gelecek olursam basit bir elektronikçiye veya arkadaşın, tanıdığın varsa ona git. İçini açın. Kısa devre, kabloların ısınıp erimesi gibi durumlar olmuş olabilir içeride. İçini açıp kurcalamak, her kabloyu kontrol etmek gerekiyor.

Böyle yüksek voltajlarla çalışan aletlerde kalitesiz malzemeler kullandıklarında bu tarz durumlar normal.

Kanka RKS kalitesiz bir marka ne yazık ki fakir bir ülkedeyiz, bunlar dayatılıyor bize kaliteli mal almak çok pahalı.

Soruna gelecek olursam basit bir elektronikçiye veya arkadaşın, tanıdığın varsa ona git. İçini açın. Kısa devre, kabloların ısınıp erimesi gibi durumlar olmuş olabilir içeride. İçini açıp kurcalamak, her kabloyu kontrol etmek gerekiyor.

Böyle yüksek voltajlarla çalışan aletlerde kalitesiz malzemeler kullandıklarında bu tarz durumlar normal.

Kral peki ben bunun içini nasıl açarım? Çünkü az önce de denedim açamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı