Bana ikisi de hoş görünüyor, sadece PCX biraz daha yeni görünüyor.
Hocam kaç litre yakıyor PCX 100km için ful doldursam ne kadar gider daha doğrusu bir de top Speed'i hakkında bilginiz var mı?
Bana ikisi de hoş görünüyor, sadece PCX biraz daha yeni görünüyor.
Son hız 120 gibi, zaten bütün modellerde böyle. Yakıt olarak da en fazla 3 litre falan yakıyor. Sakin kullanımda dolu depo ile 350-400 kilometre gider.Hocam kaç litre yakıyor PCX 100km için ful doldursam ne kadar gider daha doğrusu bir de top Speed'i hakkında bilginiz var mı?
Son hız 120 gibi, zaten bütün modellerde böyle. Yakıt olarak da en fazla 3 litre falan yakıyor. Sakin kullanımda dolu depo ile 350-400 kilometre gider.
Motosiklet aksessuarcılarında veya trendyolda bulabilirsiniz. Yalnız çanta takacaksanız Honda bayisinden çanta demiri alın, dışarıdakiler çok iyi değil. Bayiden aldığınız demire istediğiniz çantayı bağlayabilirisiniz.Anladım hocam PCX alacağım sanırım buna çanta nereden bulabilirim büyük
Motosiklet aksessuarcılarında veya Trendyol'da bulabilirsiniz. Yalnız çanta takacaksanız Honda bayisinden çanta demiri alın, dışarıdakiler çok iyi değil. Bayiden aldığınız demire istediğiniz çantayı bağlayabilirisiniz.
Koruma demiri, tank pad, kaliteli bir telefon tutucu, kışın kullanacaksanız elcik ısıtma, sele kılıfı ekleyebilirsiniz. Eğer bütçeniz varsa bir set veya en azından sadece öne güzel bir lastik alabilirsiniz, orijinal lastikleri çok kötü. Boyasını korumaya özen gösteriyorsanız PPF yaptırabilirsiniz.Anladım hocam motora başka ne ekleyebilirim?
Koruma demiri, tank pad, kaliteli bir telefon tutucu, kışın kullanacaksanız elcik ısıtma, sele kılıfı ekleyebilirsiniz. Eğer bütçeniz varsa bir set veya en azından sadece öne güzel bir lastik alabilirsiniz, orijinal lastikleri çok kötü. Boyasını korumaya özen gösteriyorsanız PPF yaptırabilirsiniz.
Hocam boya ve lastik hariç diğer ürünleri nereden bulurum kaliteli eğer bildiğiniz varsa link atar mısınız lastik aldıktan sonra değiştiririm boyaya çok özen göstermiyorum
GP Kompozit bu işte iyi markalardan biridir. Çoğu aksessuarı bulabilirsiniz.![]()
HONDA PCX 125-150 Uyumlu Motosiklet Aksesuarları - GP Kompozit
HONDA PCX 125-150 uyumlu motosiklet aksesuarları avantajlı fiyatlar ve hızlı gönderi imkanı ile GPkompozit.com'da. Hemen alışverişe başla.www.gpkompozit.com
Hocam tamamdır bir de çanta atma şansınız var mı arkaya bulamadım da
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.