RKS SRK 125R sıfır alırken ek masraflar nelerdir?

SRK 125 almayın bence daha dün elektrikli bisiklet üreten RKS bugün nasılsa racing motor üretiyor sadece RKS değil çoğu Çin böyle ileride pişman olmamak için daha belli motorlara bakın bence Raider 125 gibi.

Onlar üretmiyor aksine getirtiyorlar. RKS SRK 125 aslında yurt dışında satılan QJ SRK 125 aynı motorlar RKS sadece oradan getirtip üstüne logosunu bastırıyor. QJ motor blokları kötü değildir, üzmez ama RKS parça sıkıntısı yaşatır.

Hocam racing istiyorum öneriniz varsa?

Voge 250rr. 125 ile baslamak istiyorsunuz ama başladıktan sonra az gelecek ve yükseltmek isteyeceksiniz. 250 ile başlayabilirsiniz sıkıntı çekeceğinizi düşünmüyorum. Hiçbir motor bilgim yokken RS200 ile başladım ve öğrenmeyi de evimin arkasında abimle yaptım. Direkt gaz koluna yapıştığınız gibi gazı köklemediğiniz sürece sorun çıkmaz. Voge 250rr de ABS ve tcs olduğu için yeni başlayan bir kişi için de aman aman sorun yaratmaz.

Hocam racing istiyorum öneriniz varsa?
İlla racing ise rs200 öneririm

Onlar üretmiyor aksine getirtiyorlar. RKS SRK 125 aslında yurt dışında satılan QJ SRK 125 aynı motorlar RKS sadece oradan getirtip üstüne logosunu bastırıyor. QJ motor blokları kötü değildir, üzmez ama RKS parça sıkıntısı yaşatır.
Yine de belli değil ne olduğu bir sürü şikayet var bu motor hakkında ben önermem parçası da direkt yok analiz moto eksper var youtube da o incelemisti yaz izle istersen

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı