Saarkadaş
Hectopat
Daha fazla
Hocam tip olarak güzel ona bir laf yok ama Çin malı illa Çin malı alacak olsam herhalde CFMOTO olurdu alacağım motor. Onun harici bütçem olursa Japon alırdım yoksa hintten devam.
Parça kalitesi güzel hızlanması güzel 11.5-12HP motoru top Speed olarak yola göre değişiyor 120'ye kadar seri çıkıyor 120'den sonrası malum 125-130 arası görüyor. Arkadaşımın tavsiyesi üzerinde aldım bende 2000KMDEn 9500'e kadar kuryelik yaptım bu motorla şu an da normal kullanıyorum. Yağ değişimi dışında bir şey yapmadım yağ filtresi yok bunlarda yağ süzgeci var onu da yağ bakımında temizliyorsun zaten küçük bir şey.
Aklıma yazdım hocam kesinlikle düşüneceğim modellerden bir tanesi.
170 boy zor yetebilir hocam, kendisi 180 gibi bir şey arkadaşımın. Daha 1 hafta olduğu için sorun vs yaşamamış ama gidişini beğenmiş pişman olmaz bence diyor.
Hadi ya ayak parmaklarımın ucuyla değeceğim o zaamn pişman olmayacaksam o zaman ilk tercihime yazdım ve zaten bir sorunda yaşamamış arkadaşınız bayiye gidip bir deneyeceğim.
Raider kampana alırken bende tereddüt etmiştim ama eski tarz gibi değil yani disk fren gibi aslında basınca duruyor direk. Benim 5. motorum bu daha önceden 33K km de RS200'üm vardı 22 model keşke ehliyetin yetse de Çin malına girmesen. Ekran olarak ben bir sorun yaşamadım sadece arada 2. vitesde giderken hız da sapıtma oluyor 3'e atınca düzeliyor.
Hocam videosunu izledim videoda durup dururken vites sapıtıyor ve kampana fren konusunda tereddütüm var düşer miyim acaba ve siz bu vites mevzusunu yaşadınız mı hiç.
Son düzenleme: