zod1ax Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 5.765 Çözümler 18 20 Eylül 2024 #21 Saarkadaş dedi: Tamamdır hocam teşekkür ederim sesi nasıldır TVS'nin. Genişletmek için tıkla... Stok egzoz baya iyi sesi var telefona geçince video olarak paylaşırım.
Saarkadaş dedi: Tamamdır hocam teşekkür ederim sesi nasıldır TVS'nin. Genişletmek için tıkla... Stok egzoz baya iyi sesi var telefona geçince video olarak paylaşırım.
Saarkadaş Hectopat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 1.394 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #22 zod1ax dedi: Stok egzoz bayağı iyi sesi var telefona geçince video olarak paylaşırım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam bekliyorum videoyu sağ olun. IV.MURAT dedi: Standart tek silindirli motor, ama diğerlerine göre bir tık daha yüksek. Son emisyon kurallarından sonra yüksek ve tok ses çok beklemeyin, her motor böyle. Genişletmek için tıkla... Euro 5 Plus'a geçicekler değil mi 2025'te.
zod1ax dedi: Stok egzoz bayağı iyi sesi var telefona geçince video olarak paylaşırım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam bekliyorum videoyu sağ olun. IV.MURAT dedi: Standart tek silindirli motor, ama diğerlerine göre bir tık daha yüksek. Son emisyon kurallarından sonra yüksek ve tok ses çok beklemeyin, her motor böyle. Genişletmek için tıkla... Euro 5 Plus'a geçicekler değil mi 2025'te.
IV.MURAT Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 3.004 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 16-n0003nt R7 6800H RTX3060 16GB DDR5 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci/Esnaf 20 Eylül 2024 #23 Saarkadaş dedi: Tamamdır hocam bekliyorum videoyu sağ olun. Euro 5 Plus'a geçicekler değil mi 2025'te. Genişletmek için tıkla... Geçecekler galiba. Motosikletler emisyondan geçmek için hibrit olmaya başladı -Yamaha Rayzr-.
Saarkadaş dedi: Tamamdır hocam bekliyorum videoyu sağ olun. Euro 5 Plus'a geçicekler değil mi 2025'te. Genişletmek için tıkla... Geçecekler galiba. Motosikletler emisyondan geçmek için hibrit olmaya başladı -Yamaha Rayzr-.
Saarkadaş Hectopat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 1.394 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #24 IV.MURAT dedi: Geçecekler galiba. Motosikletler emisyondan geçmek için hibrit olmaya başladı -Yamaha rayzr-. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağ olun.
IV.MURAT dedi: Geçecekler galiba. Motosikletler emisyondan geçmek için hibrit olmaya başladı -Yamaha rayzr-. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağ olun.