RM-K1 vs Havit H2039

• Konuyu başlatan Ephie
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 266
Ozellik bakimindan mi yada gorunus olarak mi?

Havit'i kesinlikle tavsiye etmem uzak durun. Cok kalitesiz.

Machenike GX30'u siz bence begenirsiniz ancak fikrim yok kalitesi hakkinda.

Ve uyarayim sakin gank.com.tr'den almayin.
İki bakimdanda. Aslında diğer renkleri güzel ama fiyatı daha yüksek onların.

Evet beğendim ama akakçede fiyat bilgisi gözükmüyor.

Haviti tavsiye etmeme nedeniniz neydi hocam? Teknik desteği kötü diye duydum ama kalitesi hakkında birşey duymamıştım.

Haviti tavsiye etmeme nedeniniz neydi hocam? Teknik desteği kötü diye duydum ama kalitesi hakkında birşey duymamıştım.
Cin mali kalitesiz urunleri getirip marka basip daha pahaliya satiyorlar. Hic onermiyorum.

Machenike GX30 suan sadece gank'da var orayi da ben onermiyorum satis sonrasi destekleri berbat, iade edemeyebilirsiniz ve verilerinizi baska kisilerle paylasabilirler.

Havit'de olan ne var fark goremedim ozellik olarak Razer'dan ustun. Evet gorunusu cok guzel ancak onermiyorum.

Hatta Razer daha ozellikli baktiginizda.

Son düzenleme:
Cin mali kalitesiz urunleri getirip marka basip daha pahaliya satiyorlar. Hic onermiyorum.

Machenike GX30 suan sadece gank'da var orayi da ben onermiyorum satis sonrasi destekleri berbat, iade edemeyebilirsiniz ve verilerinizi baska kisilerle paylasabilirler.

Havit'de olan ne var fark goremedim ozellik olarak Razer'dan ustun. Evet gorunusu cok guzel ancak onermiyorum.

Hatta Razer daha ozellikli baktiginizda.
Hocam 2.4ghz bt ve ve kablo desteği bulunuyor epey konfor sağlar diye düşünmüştüm. Gank sitesinide ilk kez duydum ayrıca. Razer markasıda sorunlu diye biliyordum ben ayrıca ve yeşil renk... Yani beyaz olsa tamam siyah olsa tamam pembe olsa tamam ama yeşil hiç olmaz be.

Hocam 2.4ghz bt ve ve kablo desteği bulunuyor epey konfor sağlar diye düşünmüştüm. Gank sitesinide ilk kez duydum ayrıca. Razer markasıda sorunlu diye biliyordum ben ayrıca ve yeşil renk... Yani beyaz olsa tamam siyah olsa tamam pembe olsa tamam ama yeşil hiç olmaz be.
Onlari ben de farkettim ama kalitesi cok kotu oldugundan dolayi bi katkisi olmaz emin olun.

Razer markasi sorunlu kim diyor?

Machenike GX30 olur aslinda size ama gank satiyor suanlik sadece ve oneremiyorum.

Instagramda gordugunuz her seye suphe edin. Daha iyi olur hayatiniz.
Hocam siteye güvenilir diyorlar forumda sorun olmaz gibi. Bide ben şuanda Soundcore h30i kullanıyorum onun kulak yeri küçük acıtıyor süre geçtikte buda biraz küçük geldi gözüme ne düşünüyorsunuz?

@Ephie Bana kucuk gelmedi sorun olmaz gibi. Forumda son zamanlarda konular acildi negatif yonde o site hakkinda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı