RM-K60 Drop Plus Bilgisayarda Sağdan Ses Gelmiyor

Necmi öz

Hectopat
Kulaklık çalışıyor. Telefona taktığımda sağdan ve solda ses geliyor ama bilgisayara taktığımda sadece soldan ses geliyor. Eskiden de oluyordu ama düzeliyordu. Şimdi düzeltemedim, araştırdım ama güncel bir çözüm bulamadım. Driver yüklediğimde device detected uyarısı alıyorum.

Kulaklık çalışıyor. Telefona taktığımda sağdan ve solda ses geliyor ama bilgisayara taktığımda sadece soldan ses geliyor. Eskiden de oluyordu ama düzeliyordu. Şimdi düzeltemedim, araştırdım ama güncel bir çözüm bulamadım. Driver yüklediğimde device detected uyarısı alıyorum.

Ses simgesine sağ tıkla, ses efektine gir, hoparlör yazar ona bas, ses kısmında ayarla.

1647961953916.png

Aynı ürünü kullanırken ben de yaşamıştım birkaç defa nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum sanırım kendiliğinden geçmişti tak çıkar yapınca, attığım görseldekini bi kontrol et veya ses driverını silip en güncelini tekrar yükleyip bilgisayarını baştan başlatmayı dene.

O tarz şeyleri denedim ama olmadı. Acaba şarj olması mı gerek? Akşam telefoa jak ile bağladığım zamanlar oluyor.
Güncellemeleri yaptım ama yine de driverlar algılamıyor bilen var mı?
Nasıl bir sorun?

Kabloda bir sıkıntı yok sanırsam. Başka Type-C kablosu da denedim yine olmadı, ekstradan kablosu var jak için. Telefonda iki yerden de ses geliyor fakar bilgisayara taktığımda sağdan ses gelmiyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı