Aşağı yukarı ürünler benzer zaten. O yüzden 1 mm kesiti olanlar yeterlidir.
Sizin attığınız da fiş girişi yok. Bir tarafı erkek bir tarafı dışı.
Kasam prizin arkasında direk. Attığım ile tek farkı uzunluğu ise benimkini alayım.Bu 3 metre ve fiyatı da uygun. Kesiti de 1 mm.
Hocam Vatan size bildiricez dedi günler oldu. Corsair mail attım. İdarelik bişi bakıyorum.Ben hala önermiyorum 3.parti kablo almanızı.
Fakat alacaksanız da bir şey diyemem.
Yine de iletişime geçip asıl kablosunu isteyin derim.
Kablolar 0,75 mm kesitli olanlar bile 220 volt 10 amper destekliyor yani 2200 watt eder. PC zaten bu gücü çekmez çekemez.Ben hala önermiyorum 3.parti kablo almanızı.
Fakat alacaksanız da bir şey diyemem.
Yine de iletişime geçip asıl kablosunu isteyin derim.
Tekniğe değil tecrübeye dayanarak önermiyorum zaten. Daha önce forumda 3-4 tane güç kablosu ile konu açan kişi gördüm. Onlarda bu şekilde veya bu duruma benzer 3. parti kablo kullandıkları için stabilite sorunları yaşıyorlardı. Orjinal kablo ile sorunları düzelmişti.Kablolar 0,75 mm kesitli olanlar bile 220 volt 10 amper destekliyor yani 2200 watt eder. PC zaten bu gücü çekmez çekemez.
Tabi yine konu sahibi kendisi bilir. Sonuçta UFO ısıtıcı bağlamayacak.
Yıllardır tecrübe ettim. Teknik olarak da durum ortada. Yine, dedigim gibi konu sahibi bilir.
@imgenius Alırken 1mm kesit olmasına dikkat ediniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.