Merhaba forumdaşlar, Asus’un Rog Strix RTX 4080 kartını almayı düşünüyorum. Corsair Rm850güç kaynağı kullanıyorum, araştırmalarım doğrultusunda ekran kartına güç veren pcie kabloları yeterli değil. Ekstra kablo almam mı lazım, kabloları halletsem bile psu’da yeterli pcie slotu kalıyor mu?
İşin içinden çıkamadım. Ne yapmam gerekiyor ?
Colorfull dayanıklılık konusunda iyi midir? Çünkü alacağım kart ile 8-9 sene doldurmak istiyorum. Asus’u dayanıklılığı ve servis hizmetlerinden dolayı tercih etmiştim.
Colorfull dayanıklılık konusunda iyi midir? Çünkü alacağım kart ile 8-9 sene doldurmak istiyorum. Asus’u dayanıklılığı ve servis hizmetlerinden dolayı tercih etmiştim.
Kartı kasaya taktıktan sonra fiziksel bir temasta bulunmazsanız ve kasanın temizliğini düzenli aralıklarla yaparsanız (performansından ve VRAM avantajından dolayı) rog strixten daha uzun ömürlü ve daha geleceğe yönelik bir bilgisayar olur.
Kartı kasaya taktıktan sonra fiziksel bir temasta bulunmazsanız ve kasanın temizliğini düzenli aralıklarla yaparsanız rog strixten daha uzun ömürlü ve daha geleceğe yönelik bir bilgisayar olur.