RM850 PSU'da RTX 4080 kullanılır mı?

YNSE

Hectopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i9-13900K/RTX 4080 PC - Macbook Pro 15” (Late 2013) - iMac 21 M1 (2020/22)
Meslek
Öğrenci
Merhaba forumdaşlar, Asus’un Rog Strix RTX 4080 kartını almayı düşünüyorum. Corsair Rm850güç kaynağı kullanıyorum, araştırmalarım doğrultusunda ekran kartına güç veren pcie kabloları yeterli değil. Ekstra kablo almam mı lazım, kabloları halletsem bile psu’da yeterli pcie slotu kalıyor mu?
İşin içinden çıkamadım. Ne yapmam gerekiyor ?

Son düzenleme:
Kullanırsınız.

Rog Strix 4080'e 38.500TL vereceğine 1.000TL daha ekleyin colorfull 4090 alın. Sırf markaya saçma miktarlarda para ödemeyin bence.

Kullanırsınız.

Rog Strix 4080'e 38.500TL vereceğine 1.000TL daha ekleyin colorfull 4090 alın. Sırf markaya saçma miktarlarda para ödemeyin bence.
Colorfull dayanıklılık konusunda iyi midir? Çünkü alacağım kart ile 8-9 sene doldurmak istiyorum. Asus’u dayanıklılığı ve servis hizmetlerinden dolayı tercih etmiştim.

Colorfull dayanıklılık konusunda iyi midir? Çünkü alacağım kart ile 8-9 sene doldurmak istiyorum. Asus’u dayanıklılığı ve servis hizmetlerinden dolayı tercih etmiştim.
Kartı kasaya taktıktan sonra fiziksel bir temasta bulunmazsanız ve kasanın temizliğini düzenli aralıklarla yaparsanız (performansından ve VRAM avantajından dolayı) rog strixten daha uzun ömürlü ve daha geleceğe yönelik bir bilgisayar olur.

Son düzenleme:
Kartı kasaya taktıktan sonra fiziksel bir temasta bulunmazsanız ve kasanın temizliğini düzenli aralıklarla yaparsanız rog strixten daha uzun ömürlü ve daha geleceğe yönelik bir bilgisayar olur.
Bu durumda Colorfull’a yönelmek daha mantıklı olacak. Listeme aldım, teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı