RMA form para iadesi güncel miktarda alınabilir mi?

revenge3169

Hectopat
Merhaba. Kulaklığım bozulduğu için teknik servise gönderdim bana RMA form gönderdiler. Tahmin ediyordum genelde böyle oluyor ellerinde bulunmuyor, satıcı ürününü değiştirmesi veya para iadesi yapıyor. Ama ben kulaklığı ucuz diye zamanında 1000 lira falan Trendyol'dan aldım. Satıcının elinde yok satmıyor o ürünü daha önceden de böyle bir şey yaşamıştım, ucuz üründü sallamadım. Ücret aldığın fiyata göre yapılıyor yeni fiyata değil ama şimdi 1000 lira gibi fiyat farkı oynuyor. Ben bunu şimdiki kulaklığın güncel ücretiyle almamın bir yolu var mı? Ve hani böyle sıkıntılar olmaması için ne yapmamalıyım? 1000 liradan kaçarken yine beni buldu.

Rapor aldıysanız seçimlik haklarınızı kullanabilirsiniz fakat seçimlik hakkında iade olarak bilinen hak "sözleşmeden dönme" şeklinde geçiyor. Yani fatura tutarının iadesi şeklinde.

Ayıpsız misli ile değişim hakkınızı kullanamıyor musunuz?

Rapor aldıysanız seçimlik haklarınızı kullanabilirsiniz fakat seçimlik hakkında iade olarak bilinen hak "sözleşmeden dönme" şeklinde geçiyor. Yani fatura tutarının iadesi şeklinde.

Ayıpsız misli ile değişim hakkınızı kullanamıyor musunuz?

Konuya mesaj atamadım satıcıya yazdım muhattabı ben değilim dedi kısaca yetkili servis değiştirmesi lazım dedi, bu durumda ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuya mesaj atamadım satıcıya yazdım muhattabı ben değilim dedi kısaca yetkili servis değiştirmesi lazım dedi, bu durumda ne yapmam gerekiyor?

Öyle şey mi olur hocam, yasal sorumlu satıcıdır ve distribütördür. Satıcıyı darlayıp hakkınızı isteyin, yoksa e-Devlet üzerinden tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz.

THH'ye başvururken, değişim istediğinizden ve satıcıyı şikayet ettiğinizden emin olun. Servisin hiçbir sorumluluğu yok, raporu vermiş sorumluluğu bitmiş.

Öyle şey mi olur hocam, yasal sorumlu satıcıdır ve distribütördür. Satıcıyı darlayıp hakkınızı isteyin, yoksa e-Devlet üzerinden tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz.

THH'ye başvururken, değişim istediğinizden ve satıcıyı şikayet ettiğinizden emin olun. Servisin hiçbir sorumluluğu yok, raporu vermiş sorumluluğu bitmiş.
Merhabalar hocam biraz araştırdım bi kulanıcı sorunu çözmüş e posta yoluyla ulaşmış teknik servise aynı şekilde ulşatım dönüş yapmalarını bekliyorum olay sonuçlandıkdan sonra yazıcam buraya bu teknik servis herkese aynısını yapıyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı