Roaccutane kullanılmalı mı?

riass

Hectopat
15 yaşındayım 8-9 aydan beri geçmeyen bir sivilce problemim var. Sabah akşam yüzümü yıkadım, yağlı yiyecekler yemedim ama nafile. Her türlü çıkıyor. Cildiyeye git falan demeyin. Arkadaşım özele gitti tek çare Roaccutane kullanmakmış. Eğer bu yaşta kullanırsam boyum kısalır mı veya bu sivilce nasıl geçer yardımcı olacak var mı?

15 yaşındayım 8-9 aydan beri geçmeyen bir sivilce problemim var. Sabah akşam yüzümü yıkadım, yağlı yiyecekler yemedim ama nafile. Her türlü çıkıyor. Cildiyeye git falan demeyin. Arkadaşım özele gitti tek çare Roaccutane kullanmakmış. Eğer bu yaşta kullanırsam boyum kısalır mı veya bu sivilce nasıl geçer yardımcı olacak var mı?
Cilt bakimi falan denediysen ve gecmediyse yap. Bende de o sure gibi bir sure var, kremler spreyler falan kullaninca azaliyor sinav haftasi artiyor stres falan olunca. Roaccutane kurutuyor, karacigeri yoruyor ve bazilari intihar vs. etki ettigini soyluyor. Son care gibi, devlette cildiyeye gitmeyi dene diyeyim en azindan onlar en uzman kisiler.

1 ay kullandım yeterli yüzüm pürüzsüzleşti sadece kızarıklık var o da gün geçtikçe soğuk su ile gidiyor

15 yaşındayım 8-9 aydan beri geçmeyen bir sivilce problemim var. Sabah akşam yüzümü yıkadım, yağlı yiyecekler yemedim ama nafile. Her türlü çıkıyor. Cildiyeye git falan demeyin. Arkadaşım özele gitti tek çare roaccutane kullanmakmış. Eğer bu yaşta kullanırsam boyum kısalır mı veya bu sivilce nasıl geçer yardımcı olacak var mı?

Ergenlikten benim de aşırı sivilce sorunum oldu cildiyeye gittim ve bana akne kremi vermişti bir tane ilk 2-3 ay sürdüm sonra bıraktım ve sivilceler kendiliğinden geçti ama bence cildiyeye git çünkü sana ilaç ters tepki falan verebilir bir doktora danışman en iyisi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı