Road to 56 RP AI çok güçleniyor

348103

Hectopat
Katılım
20 Haziran 2020
Mesajlar
1.605
Çözümler
6
Mesela Almanya oynuyorum, her şey çok güzel. Uçak basıyorum, tank basıyorum, 1939 oluyor yıl. Polonya'ya giriyorum, zar zor yeniyorum. Sonrasında Fransa'ya dönüyorum. Bir bakıyorum Fransız 600 div basmış. Bir sürü fabrika. Hollanda'yı düşürüyorum, Belçika'ya saldırıyorum. Ordunun %80'i Belçika'ya koyuyorlar. Sonra oyun tıkanıyor ya da mesela Brezilya oynuyorum diyelim ama ben Brezilya oynarken Almanya hep kaybediyor. Brezilya örnektir, herhangi bir bir ülke alsam da Almanya asla kazanamıyor. Nasıl çözebilirim bu durumu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eee, mod çok zormuş o zaman, yapacak birşey yok. Ayrıca yanlış hatırlamıyor isem HOI4'de bazı devletleri güçsüzleştirme özelliği var idi. Onları deneyin.
 
Almanya'yı güçlendirebilirsiniz arada bir işe yaradığı oluyor. Road to 56 modunu oynarken bende de çoğunlukla Almanya kaybediyor doğru düzgün itemiyor bile.
 
600 tümeni sovyet basamıyor, biraz abartmışsınız gibi geldi bana.

Bir kere 600 div basması imkansız. Ya mod sıkıntılı ya oyun korsan ya da zorluğu üste çekip Fransa için buff yaptınız.

Hocam zaten örnek vermiştim 600 basmıyor ama çok fazla basıyor ve oyunum orijinal.
Bir de bir ekleme daha modda 1942'ye kadar beklerseniz AI sovyetin 600'den bile daha fazla ordu bastığını görebilirsiniz.
 
Hocam Road To 56 modunda makro oyundan ziyade mikro oyun değerli. Birlik sayısı bir yere kadar geçerli oluyor. Mod biraz zor, vanilla HOI4'de Türkiye ile Yunanistan'ı ele geçirmek çok basitken RT 56 modunda tam bir işkencedir mesela. Modun kendi özelliğidir. Hava desteği, savaşılan bölge buff/debuff'larına saygı duyma, organizasyon, mikro oyun gibi şeyleri değerli kılıyor mod. Line attack değil, devamlı pocket atarak ilerleyin, çocuk oyuncağı olduğunu fark edeceksiniz.

Dipnot: Yapay zekaya pocket atmak oyuncuya pocket atmaktan daha zordur.
 

Geri
Yukarı