PixelPhantom Centipat Katılım 28 Ekim 2023 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2023 #1 Evet işaretlediğim dosyayı buldum. Silebilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ocak 2025
Çözüm neXusTS 8 Aralık 2023 PixelPhantom dedi: Evet işaretlediğim dosyayı buldum. Silebilir miyim? Eki Görüntüle 2045384 Genişletmek için tıkla... Bende öyle bir klasör mevcut değil. İçeriğine bakın. Önemsiz gibi duruyorsa silebilirsiniz.
PixelPhantom dedi: Evet işaretlediğim dosyayı buldum. Silebilir miyim? Eki Görüntüle 2045384 Genişletmek için tıkla... Bende öyle bir klasör mevcut değil. İçeriğine bakın. Önemsiz gibi duruyorsa silebilirsiniz.
neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2023 #2 PixelPhantom dedi: Evet işaretlediğim dosyayı buldum. Silebilir miyim? Eki Görüntüle 2045384 Genişletmek için tıkla... Bende öyle bir klasör mevcut değil. İçeriğine bakın. Önemsiz gibi duruyorsa silebilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ocak 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
PixelPhantom dedi: Evet işaretlediğim dosyayı buldum. Silebilir miyim? Eki Görüntüle 2045384 Genişletmek için tıkla... Bende öyle bir klasör mevcut değil. İçeriğine bakın. Önemsiz gibi duruyorsa silebilirsiniz.
X xRealdyHD Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 527 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #3 Krnl diye Roblox exploit vardı o olabilir. Artı 0 Eksi
EVANESCENCE Centipat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 1.798 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sabahtan akşama kadar Metal ve rock dinlemek 11 Aralık 2023 #4 Roaming klasörü içerisindeki her şey önemsizdir, orada ne var ne yok hepsini silebilirsiniz, bir zararı olmaz. Ama "Yok PC'yi hızlandırıyor, yok tertemiz mis gibi oluyor sistemin" gibi şeyler yalan. Zaten o klasördeki tüm dosyalar KB bazında oluyor. Artı 0 Eksi
Roaming klasörü içerisindeki her şey önemsizdir, orada ne var ne yok hepsini silebilirsiniz, bir zararı olmaz. Ama "Yok PC'yi hızlandırıyor, yok tertemiz mis gibi oluyor sistemin" gibi şeyler yalan. Zaten o klasördeki tüm dosyalar KB bazında oluyor.